Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Χαμός στα Lidl: Σε συναγερμό όλοι με την νέα ανακοίνωση

Τι συνέβη;

21 Οκτωβρίου 2021 19:12
Χαμός στα Lidl: Σε συναγερμό όλοι με την νέα ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε στα Lidl, καθώς άπαντες βρίσκονται σε συναγερμό με μια σημαντική ανακοίνωση, που έγινε για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, με μια προηγούμενη ενημέρωση πάντως να έχει «παγώσει» αρκετούς.

Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με 5 βραβεία στα Social Media Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις δημιουργικές, πρωτότυπες και αποτελεσματικές πρακτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα.

Lidl βραβεία

Τα βραβεία που κέρδισε η Lidl Ελλάς

– Gold βραβείο στην κατηγορία «Best in Supermarkets» για τη στρατηγική επικοινωνίας employer branding που προβάλλει τη Lidl Ελλάς ως εργοδότη επιλογής στο YouΤube, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του μέσου.

– Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Implementation of LinkedIn as a Marketing Solution Tool» για τη δημιουργία ποιοτικού πρωτότυπου περιεχομένου με πρωταγωνιστή το #teamLidl, στο κανάλι της Lidl Ελλάς στο LinkedIn μέσα από στρατηγικό πλάνο επικοινωνίας.

– Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Use of Skippable Video Ads» για τη δημιουργία YouΤube video series με πρωταγωνιστές εργαζομένους της Lidl Ελλάς, με αφορμή την αναγνώρισή της ως Κορυφαίου Εργοδότη (Top Employer) για 5η συνεχόμενη χρονιά.

– Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Social Media Strategy for Brand Awareness» για την ολιστική στρατηγική επικοινωνία employer branding της Lidl Ελλάς και την αξιοποίηση καινοτόμων καναλιών επικοινωνίας.

– Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Social Media Strategy for CSR» για την επικοινωνία δράσεων Diversity & Inclusion με τους εργαζομένους της Lidl Ελλάς σε πρώτο πλάνο.

Με στρατηγικό σχεδιασμό, συνέπεια και στοχευμένες ενέργειες, η Lidl Ελλάς αποδεικνύει πως η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα δεν έχουν όρια.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share