Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης: Μεγάλη κίνηση! Έτσι χτυπάει τον ανταγωνισμό

Η ανακοίνωση της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ

15 Οκτωβρίου 2021 22:17
Σκλαβενίτης: Μεγάλη κίνηση! Έτσι χτυπάει τον ανταγωνισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκλαβενίτης: Σε μια πολύ μεγάλη κίνηση προχώρησε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ! Συγκεκριμένα, η διοίκηση της αλυσίδας τροφίμων αποφάσισε να κάνει αυξήσεις και να δώσει μπόνους στους εργαζομένους της.

Πρόκειται για μια κίνηση που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την ήδη καλή σχέση ανάμεσα στη διοίκηση και στο προσωπικό. Ενώ, «πόλεμος» στη μικρή λιανική μεταξύ της, γνωστής από την πρόσφατη προσπάθεια απόλυσης εργαζομένων, e-food και των μεγάλων αλυσίδων ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης, ξεκινάει μετά την εξαγορά από την πρώτη της Kiosky’s.

Σκλαβενίτης: Τι χρήματα αναμένεται να δώσει στους εργαζομένους

Αυξήσεις σε μισθούς και έξτρα παροχές προβλέπονται για 24.000 εργαζόμενους της «Σκλαβενίτης», συνολικού κόστους 15,7 εκατομμύριων ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», η νέα επιχειρησιακή σύμβαση, η οποία θα ισχύσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως το τέλος Ιανουαρίου 2023, φέρνει αύξηση της τάξης του 3% στους εργαζομένους με μεικτές αποδοχές έως και 1.300 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βασικός μισθός διαμορφώνεται στα 825 ευρώ – από 800 – ενώ όσοι έχουν συμπληρώσει διετία θα λαμβάνουν 886 ευρώ.

Μεγάλη κίνηση Σκλαβενίτη

Δωροεπιταγές και έξτρα παροχές

H νέα σύμβαση προβλέπει παράλληλα:

  • Δωροεπιταγή 50 ευρώ/τον μήνα σε 1.842 εργαζόμενους τρίτεκνους ή πολύτεκνους.
  • Δωροεπιταγή 100 ευρώ για κάθε παιδί εργαζομένου με ποσοστό αναπηρία 67% και άνω.
  • Αυξάνεται από τα 6.000 στα 7.000 ευρώ το όριο αγορών, στις οποίες χορηγείται έκπτωση 5%, στις οικογένειες τρίτεκνων ή πολύτεκνων (καθώς και στις οικογένειες με παιδιά που έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω).
  • Διατηρούνται οι δωροεπιταγές των Χριστουγέννων, του Πάσχα, αλλά και εκείνες σε εργαζόμενους που έχουν συμπληρώσει 30ετία.
  • Άδεια μετ’ αποδοχών την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού για τον εμβολιασμό.
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share