Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έμφραγμα» στον Σκλαβενίτη: Η κίνηση που «διέλυσε» την εταιρεία

Ο ανταγωνιστής... έκανε το ματ

3 Οκτωβρίου 2021 13:24
«Έμφραγμα» στον Σκλαβενίτη: Η κίνηση που «διέλυσε» την εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δυσάρεστη είδηση ήρθε στον Σκλαβενίτη, με μια κίνηση που έγινε από ανταγωνιστή της εταιρείας να δείχνει, ότι ένας συνεργάτης της... δεν ανήκει μονάχα στην ίδια, τη στιγμή που πραγματοποίησε μια ακόμη πώληση.

Συγκεκριμένα, η Coffee Island ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συνεργασία της εταιρίας στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου, μετά από εκείνη με τις υπεραγορές Σκλαβενίτη.

Coffee Island συμφωνία με My Market

Η σύμπραξη My Market και Coffee Island

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πλέον και χάρη στην εμπορική αυτή συμφωνία, οι καταναλωτές που επιλέγουν για τις αγορές τους τα σούπερ μάρκετ My Market θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τις κάψουλες αλουμινίου Coffee Island -και συγκεκριμένα τους δημοφιλείς κωδικούς Bliss, Affection, Euphoria και Colombia- από τα ράφια της αλυσίδας».

Μέσω του νέου εγχειρήματος, η Coffee Island προσβλέπει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand και των προϊόντων καφεκοπτείου και φυσικά στη διεύρυνση της πελατειακής της βάσης.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Island, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με γοργά αλλά σταθερά βήματα, συνεχίζουμε την πορεία εδραίωσης του brand Coffee Island και στο οργανωμένο λιανεμπόριο. H συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market μας τιμά ιδιαιτέρως και μας γεμίζει με χαρά, καθώς ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της Coffee Island στον Κλάδο».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share