Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόκκινος συναγερμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Τι συνέβη;

30 Σεπτεμβρίου 2021 14:39
Κόκκινος συναγερμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι συμβαίνει στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης; Το Σωματείο Εργαζομένων στις Ε.Υ. Σκλαβενίτης εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης με όσα δικαιούνται.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ/ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ/ΡΕΠΟ/ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ.

Κόκκινος συναγερμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Τέλος εποχής για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη!

Τεκτονικές αλλαγές, στο εγχώριο ηλεκτρονικό εμπόριο και δη στα online σούπερ μάρκετ αναμένεται ότι θα προκαλέσει η επίσημη έναρξη του sklavenitis.gr, του e-shop του Σκλαβενίτη που αποτελεί πια πραγματικότητα.

Μπορεί η αλυσίδα να είχε από τις αρχές του έτους ηλεκτρονική παρουσία μέσω του caremarket.gr που εξαγόρασε και να εξυπηρετούσε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της και μέσω της συνεργασίας της με την πλατφόρμα e-food, ωστόσο το μεγάλο βήμα στην e-εποχή γίνεται με το επίσημο site της sklavenitis.gr που ανέβηκε στον διαδικτυακό “αέρα”.

Ήδη στον διαδικτυακό τόπο του Caremarket αναφέρεται πως αυτό το e-shop “δίνει τη θέση του στο eMarket Σκλαβενίτης” και ενημερώνει όσους πελάτες του είναι ήδη εγγεγγραμμένοι ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό.

Το “καλάθι” του sklavenitis.gr διαθέτει, σύμφωνα με την έρευνά μας, 25 κατηγορίες με περισσότερα από 8.700 προϊόντα, εκτός από είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.), τα οποία θα ενταχθούν στις συλλογές του e-shop το προσεχές διάστημα.

Μέχρι στιγμής το ηλεκτρονικό κατάστημα της Σκλαβενίτης sklavenitis.gr εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ενώ σύντομα θα καλύπτει και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά τις παραδόσεις του sklavenitis.gr, αυτές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00, για αγορές από 30 ευρώ και άνω, η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές κάτω των 30 ευρώ υπάρχει χρέωση 2 – 6 ευρώ, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης.

Μπείτε τώρα και δείτε το sklavenitis.gr:

Τέλος εποχής για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share