Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι - Η απόφαση που τους «πάγωσε»

Τι λέει το Σωματείο

26 Σεπτεμβρίου 2021 10:14
Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι - Η απόφαση που τους «πάγωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης αποφάσισε να δώσει αύξηση (3%) στις αποδοχές για πάνω από 23.000 εργαζόμενους. Εδώ και κάποιες ημέρες έχει σταλεί σχετικό ενημερωτικό μήνυμα, που τους περιγράφει την απόφαση του Ομίλου, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε σε ανακοίνωσή του και το Σωματείο.

Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη

Παράλληλα, ο Σκλαβενίτης σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις απίστευτες προσφορές! Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει αυτές τις ημέρες ειδικές τιμές που μπορείτε να επωφεληθείτε, εξοικονομώντας χρήματα από αγορές και προϊόντα 1+1 δώρο.

Χαμός με Σκλαβενίτη: Η αλήθεια που μας κρύβουν και σοκάρουν όλους τους πελάτες!

Μια καταγγελία έρχεται στο φως για τον Σκλαβενίτη, καθώς ρεπορτάζ έχει βάλει «φωτιά» στο διαδίκτυο σχετικά με τις τροφές, που πουλά η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Λάμπρος Πάσχος, πριν από λίγες ημέρες, πήγε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτη και κατέγραψε όσα συμβαίνουν με προϊόντα της μαναβικής και κυρίως με τις ντομάτες… από το Βέλγιο, τη στιγμή που η εταιρεία μοιάζει να εξαπλώνεται κι άλλο.

Διαπίστωσε με τα μάτια του ότι σε ποσοστό 80% στα ράφια βρίσκονται ντομάτες από το Βέλγιο και την Ολλανδία και αναρωτήθηκε: «Αν στην Ελλάδα, στην καρδιά του καλοκαιριού ο «πατριώτης» Σκλαβενίτης έχει τέτοιες ντομάτες, τι γίνεται η παραγωγή των Ελλήνων;»

Ο ίδιος, μάλιστα πήρε τηλέφωνο στο Σκλαβενίτη να ρωτήσει για αυτή την εικόνα και του είπαν «ότι δεν βρίσκουμε ντομάτες στην Ελλάδα από ντόπιους παραγωγούς…».

Ωστόσο, πηγαίνοντας και ρωτώντας στα Lidl, του είπαν ότι εκεί υπάρχουν πολλές ελληνικές ντομάτες. Όλα αυτά και… πολλά άλλα τα αναφέρει στην σελίδα του στο YouTube Mr.Gnosi2go.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share