Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Διαλύει» τα άλλα σούπερ μάρκετ ο Σκλαβενίτης: Η κίνηση ματ που... θα τους τελειώσει

Το... κρατούσε για την κατάλληλη στιγμή

19 Σεπτεμβρίου 2021 09:50
«Διαλύει» τα άλλα σούπερ μάρκετ ο Σκλαβενίτης: Η κίνηση ματ που... θα τους τελειώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμος να «διαλύσει» τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ είναι ο Σκλαβενίτης, ο οποίος μπορεί να έχει ήδη αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό ηλεκτρονικά, αλλά προχωρά σύντομα σε μια ακόμη μεγάλη κίνηση.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του eMarket «Σκλαβενίτης» (www.sklavenitis.gr) με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η δομή και τη λειτουργία του θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Το eMarket διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα με περισσότερα από 8.500 προϊόντα.

Σκλαβενίτης κίνηση ματ

Δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.).

Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket, κάτι που φυσικά θα «εκτοξεύσει» τις πωλήσεις.

Το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ. Για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει κόστος παράδοσης το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του σημείου παραλαβής που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Οι παραδόσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ η πληρωμή είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Η καταγγελία για τις τροφές που ερευνάται

Μια καταγγελία έρχεται στο φως για τον Σκλαβενίτη, καθώς ρεπορτάζ έχει βάλει «φωτιά» στο διαδίκτυο σχετικά με τις τροφές, που πουλά η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Λάμπρος Πάσχος, πριν από λίγες ημέρες, πήγε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτη και κατέγραψε όσα συμβαίνουν με προϊόντα της μαναβικής και κυρίως με τις ντομάτες… από το Βέλγιο.

Διαπίστωσε με τα μάτια του ότι σε ποσοστό 80% στα ράφια βρίσκονται ντομάτες από το Βέλγιο και την Ολλανδία και αναρωτήθηκε: «Αν στην Ελλάδα, στην καρδιά του καλοκαιριού ο «πατριώτης» Σκλαβενίτης έχει τέτοιες ντομάτες, τι γίνεται η παραγωγή των Ελλήνων;»

Ο ίδιος, μάλιστα πήρε τηλέφωνο στο Σκλαβενίτη να ρωτήσει για αυτή την εικόνα και του είπαν «ότι δεν βρίσκουμε ντομάτες στην Ελλάδα από ντόπιους παραγωγούς…».

Ωστόσο, πηγαίνοντας και ρωτώντας στα Lidl, του είπαν ότι εκεί υπάρχουν πολλές ελληνικές ντομάτες. Όλα αυτά και… πολλά άλλα τα αναφέρει στην σελίδα του στο YouTube Mr.Gnosi2go.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share