Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Διέλυσε» την αγορά ο Σκλαβενίτης: Έναν χρόνο μετά δικαιώθηκε η κίνηση που έκανε

Απόλυτη κυριαρχία για τη γνωστή αλυσίδα

17 Σεπτεμβρίου 2021 12:41
«Διέλυσε» την αγορά ο Σκλαβενίτης: Έναν χρόνο μετά δικαιώθηκε η κίνηση που έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η κίνηση που έκανε να ήταν αυτονόητη, αλλά ο Σκλαβενίτης έναν χρόνο πριν κατάφερε να «ταράξει» την αγορά, με τους ανθρώπους της εταιρείας να νιώθουν απόλυτη δικαίωση.

Η γνωστή αλυσίδα κατάφερε φέτος να πάρει ηγετική θέση στο Top of Mind Awareness (ποια μάρκα έρχεται πρώτη στο μυαλό), παρουσιάζοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη σε σχέση με πέρυσι, τη στιγμή που έγινε γνωστό ένα σκάνδαλο γύρω από την εταιρεία.

Αυτό προκύπτει σε έρευνα που πραγματοποίησε για 5η συνεχή χρονιά η Braincandy (σε δείγμα 500 ατόμων, αγοραστών e-Super Market, άνω των 16 ετών, σε όλη την Ελλάδα) για την εικόνα των ηλεκτρονικών Super Market. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, ο δείκτης αυτός είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς σχετίζεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, με το μερίδιο αγοράς, ενώ σε συνδυασμό με τον δείκτη συναισθήματος της ίδιας έρευνας (πώς νιώθει ο κόσμος για κάθε αλυσίδα), μπορεί να προβλέψει τις τάσεις των μεριδίων αγοράς ένα χρόνο μετά, με μεγάλη ακρίβεια (75%).

Σκλαβενίτης άνοιγμα ιστοσελίδας και αγορά

Τα ηλεκτρονικά Σούπερ Μάρκετ, άλλωστε, φαίνεται να χάνουν τη θέση στην καρδιά των καταναλωτών που ξοδεύουν πάνω από €150 το μήνα (High Spenders).

Σχεδόν σε όλα τα e- Super Markets, ο δείκτης συναισθήματος αυτού του κοινού μειώνεται σημαντικά. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη μείωση των αυθόρμητων αγορών στα ηλεκτρονικά Super Market, θα πρέπει να κάνει τις εταιρείες να επανεξετάσουν την στρατηγική τους στο κανάλι αυτό και να επανασχεδιάσουν τις ενέργειές τους.

Η ανάπτυξη της εταιρείας και το νέο σούπερ μάρκετ

«Ταραχή» στην αγορά φέρνει ο Σκλαβενίτης, ο οποίος έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση, δημιουργώντας ένα μεγαλο κατάστημα σε νησί του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «άνοιξε το πρωι της Τρίτης στις 14 Σεπτεβριου και την ήμερα του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ το δεύτερο κατάστημα Σουπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην περιοχή κοντά στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Πρόκειται για ενα απο τα μεγαλύτερα Σούπερ Μαρκετ Σκλαβενιτης σε νησί και ειναι 1500 τ.μ με 60 εργαζόμενους ,125 θέσεις πάρκινγκ 12ψυχτικούς θαλάμους.

Στο κατάστημα διαθέτει όλη την γκάμα ειδώνΣουπερ Μαρκετ, μαναβική,ιχθυαγορά με φρέσκα ψάρια ,καφετέρια, προιοντα ένδυσης και έπιπλα εξοχικής κατοικίας και αλλα.

Στην Σκιάθο λειτουργεί κανονικά απο το 2016 το πρώτο καταστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στο περιφερειακό δρόμο και άπεναντι απο το Κέντρο Υγείας και το Πολυιατρείο όπου σύντομα δρομολογείται η άνακαίνιση του.

Παρών η κ.Φλαιρ Ποταμιάνου ,ο Περιφερειαρχης του Ομίλου Σκλαβενίτης ο κ.Ηλιας Τσανούκας,ο Διευθυντής του καταστήματος κ.Κωστας Μαρκόπουλος, ο Αρης Δερβένης του SKIATHOS PALACE ,ο Δημοτικός Συμβουλος της Αντιπολίτευσης κ.Παύλος Τασιόπουλος ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου ΑΛΚΥΩΝ Παναγιώτης Καλαντζής και πολλοι κα΄τοικοι της Σκιάθου που απόλαυσαν τα πολλά είδη του καταστήματος».

Σκλαβενίτης μεγάλη κίνηση

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share