Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση από τα Jumbo - Αφορά όλους τους πελάτες

Τρέξτε να προλάβετε!

17 Σεπτεμβρίου 2021 08:58
Έκτακτη ανακοίνωση από τα Jumbo - Αφορά όλους τους πελάτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ανακοίνωση προχώρησαν τα Jumbo, αφορώντας άπαντες τους καταναλωτές και πελάτες της γνωστής αλυσίδας, καθώς ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα των καταστημάτων της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επισημαίνει, ότι ορισμένα καταστήματά της θα είναι ανοικτά αυτή την Κυριαλή (19/9), ενώ άλλα είναι ανοικτά όλες τις Κυριακές για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αν κι ένα προϊόν έχει ανακληθεί ως επικίνδυνο.

«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19/9 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα : Παγκρατίου, Αχαρνών, Π. Φαλήρου και Κολωνού με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 20.00. Κάθε Κυριακή συνεχίζουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα στα Σπάτα, στην Κατερίνη και στην Πρέβεζα. Ευχαριστούμε πολύ!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση από τα Jumbo

Η είδηση για το... τέλος εποχής

Ποιος είπε πως τα Jumbo είναι καθαρά... ελληνικά; Ο Απόστολος Βακάκης βάζει ένα τέλος εποχής στις επιχειρήσεις παιχνιδιών που δεν επεκτείνονται εκτός Ελλάδος και ετοιμάζεται να επεκταθεί στο εξωτερικό και ειδικότερα στην περιοχή των Βαλκανίων.

Ο προγραμματισμός για τη φετινή χρόνια κάνει λόγο για το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων, σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία, τα οποία είχαν προγραμματιστεί για πέρυσι.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη Ρουμανία, η οποία αποτελεί κομβική αγορά για τον όμιλο, την ερχόμενη άνοιξη αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου, 15ου καταστήματος Jumbo στη βαλκανική χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο κατάστημα θα στηθεί στο Ιάσιο, στην περιοχή Valea Lupului, που ανήκει στην ευρύτερη περιφέρεια της Μολδαβίας, όπου σημειωτέον λειτουργούν ακόμη τρία καταστήματα της ελληνικής αλυσίδας.

Τέλος εποχής γι τα Jumbo!

Για το νέο σημείο το… χεράκι του έβαλε και ο δήμαρχος στο Valea Lupului, Florin Liviu Dulgheru, καθώς βοήθησε στον εντοπισμό ενός οικοπέδου σε έκταση 6 εκταρίων, απέναντι από το Arabesque Iasi, όπου θα κατασκευαστεί το νέο κατάστημα της Jumbo, 12.000 τ.μ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στόχος της διοίκησης της Jumbo είναι μέχρι το 2025 να έχει ανοίξει 25 καταστήματα στη Ρουμανία. Στο τέλος του 2020, η Jumbo λειτουργούσε 14 καταστήματα στη χώρα των Βαλκανίων:

  • Βουκουρέστι: 4
  • Πιτέστι: 2
  • Πλοέστι: 1
  • Αράντ: 1
  • Τιμισοάρα: 1
  • Οράντεα: 1
  • Σουτσεάβα: 1
  • Μπακάου: 1
  • Κονστάντζα: 1
  • Βράιλα: 1

Εκτός από το Ιάσιο, στον άμεσο επενδυτικό σχεδιασμό βρίσκεται και ένα νέο κατάστημα στην Κραϊόβα

Όπως σημειώνεται από στελέχη που γνωρίζουν τη ρουμανική αγορά, η Jumbo έχει καταφέρει να κυριαρχήσει χάρη στη στρατηγική των χαμηλών τιμών, καθώς ο μέσος όρος της τιμής των προϊόντων που πουλάει (με προέλευση από την Ασία) είναι γύρω στα 23 λέι (περί τα 4,3 ευρώ). Ο κύκλος εργασιών της Jumbo στη Ρουμανία (με προσωπικό άνω των 1.300 ατόμων) ανήλθε το 2019 σε 721,4 εκατ. λέι (σχεδόν 150 εκατ. ευρώ) με κέρδη 170,2 εκατ. λέι (35 εκατ. ευρώ). Μάλιστα, η ελληνική εταιρεία θα λανσάρει νέο e-shop στη βαλκανική χώρα.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share