Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

«Βόμβα» από τον Σκλαβενίτη: «Τάραξε» την αγορά με αυτή την κίνηση

«Σεισμός» από τη γνωστή αλυσίδα

16 Σεπτεμβρίου 2021 13:05
«Βόμβα» από τον Σκλαβενίτη: «Τάραξε» την αγορά με αυτή την κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ταραχή» στην αγορά φέρνει ο Σκλαβενίτης, ο οποίος έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση, δημιουργώντας ένα μεγαλο κατάστημα σε νησί του Αιγαίου, τη στιγμή που υπάρχουν αντιδράσεις για το ωράριο.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «άνοιξε το πρωι της Τρίτης στις 14 Σεπτεβριου και την ήμερα του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ το δεύτερο κατάστημα Σουπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην περιοχή κοντά στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Πρόκειται για ενα απο τα μεγαλύτερα Σούπερ Μαρκετ Σκλαβενιτης σε νησί και ειναι 1500 τ.μ με 60 εργαζόμενους ,125 θέσεις πάρκινγκ 12ψυχτικούς θαλάμους.

Στο κατάστημα διαθέτει όλη την γκάμα ειδώνΣουπερ Μαρκετ, μαναβική,ιχθυαγορά με φρέσκα ψάρια ,καφετέρια, προιοντα ένδυσης και έπιπλα εξοχικής κατοικίας και αλλα.

Στην Σκιάθο λειτουργεί κανονικά απο το 2016 το πρώτο καταστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στο περιφερειακό δρόμο και άπεναντι απο το Κέντρο Υγείας και το Πολυιατρείο όπου σύντομα δρομολογείται η άνακαίνιση του.

Παρών η κ.Φλαιρ Ποταμιάνου ,ο Περιφερειαρχης του Ομίλου Σκλαβενίτης ο κ.Ηλιας Τσανούκας,ο Διευθυντής του καταστήματος κ.Κωστας Μαρκόπουλος, ο Αρης Δερβένης του SKIATHOS PALACE ,ο Δημοτικός Συμβουλος της Αντιπολίτευσης κ.Παύλος Τασιόπουλος ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου ΑΛΚΥΩΝ Παναγιώτης Καλαντζής και πολλοι κα΄τοικοι της Σκιάθου που απόλαυσαν τα πολλά είδη του καταστήματος».

Σκλαβενίτης μεγάλη κίνηση

Απόφαση «σεισμός» για τα Σούπερ Μάρκετ: Στα «κάγκελα» Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης και Lidl

Μία σημαντική αλλαγή ισχύει από χθες αναφορικά με τους κανόνες λειτουργίας για τα σούπερ μάρκετ, με τον Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο, Μασούτης και Lidl να είναι στα «κάγκελα».

Συγκεκριμένα, όπως προβλέπεται στην απόφαση που δημοσιεύθηκε χθες σε ΦΕΚ, η αναλογία 1 πελάτης ανά 16 τετραγωνικά που προβλεπόταν έως σήμερα και για τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, όπως ο Σκλαβενίτης, ο ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Μασούτης ή το Lidl, μειώνεται σε 1 ανά 9 τμ, γεγονός που σημαίνει ότι ο συνωστισμός στα συγκεκριμένα καταστήματα αυξάνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά σχεδόν 80%!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μΐνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων

Η υπηρεσία παροχής προϊόντων σε πακέτο από κατάστημα τροφίμων (take away) επιτρέπεται υπό τους ίδιους όρους υπό τους οποίους επιτρέπεται σύμφωνα με το σημείο 16 του παρόντος πίνακα.

Τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Ένα (1) άτομο για κάθε 9 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος (εξαιρούνται βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, γραφεία, χώροι στάθμευσης). Δεν προσμετράται ο πληθυσμός που προσέρχεται για την παραλαβή αυτοδιαγνωστικού τεστ, ανεξαρτήτως εάν πραγματοποιεί εμπορική συναλλαγή.
Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.

Απόφαση «σεισμός» για τα Σούπερ Μάρκετ

Απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.

Υποχρέωση ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.

Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.

Προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:30.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share