Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούπερ Μάρκετ: Βόμβα μεγατόνων από τον Σκλαβενίτη

Έσκασε τώρα!

8 Σεπτεμβρίου 2021 13:38
Σούπερ Μάρκετ: Βόμβα μεγατόνων από τον Σκλαβενίτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκλαβενίτης: Τα… σπάει η νέα μεγάλη προσφορά από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Δείτε τη λίστα με τα προιόντα.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά ειδικές τιμές που μπορείτε να επωφεληθείτε, εξοικονομώντας χρήματα από αγορές και προϊόντα 1+1 δώρο!

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ «ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ»!

Προϊόντα μισοτιμής ή με εκπτώσεις που ξεπερνούν τα 3 ευρώ!

Δείτε όλα τα προϊόντα με τις προσφορές που ανακοινώθηκαν εδώ

Σουπερ μαρκετ: Βόμβα μεγατόνων από τον Σκλαβενίτη

Σκλαβενιτης σουπερ μαρκετ: Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η γνωστή αλυσίδα. Πως επηρεάζονται οι πελάτες. Τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές.

Σε μια μεγάλη κίνηση προχώρησε πρόσφατα ο Σκλαβενίτης, προκαλώντας «κρότο» με τη συμφωνία, που έκλεισε, βλέποντας μπροστά στα γεγονότα.

Σκλαβενιτης σουπερ μαρκετ: Πώς αντιδρούν οι ανταγωνιστές

Στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος επεκτείνει τη βιομηχανική του δραστηριότητα ο όμιλος Σκλαβενίτη κάνοντας έναν ακόμη μεγάλο βήμα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την επιτυχημένη κίνηση με τα προϊόντα οικιακής χρήσεως «Γλάρος».

Η θυγατρική της Γλάρος –η οποία με τη σειρά της ελέγχεται 100% από την Σκλαβενίτης με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, επεξεργασία και τυποποίηση αλλά και συσκευασία κρεάτων έχει συσταθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για τη Meat House η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι με κεφάλαια 600.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τη δραστηριότητά της στο κρέας.

Έτσι, οι πελάτες του Σκλαβενίτη θα γνωρίζουν στο εξής ότι τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος Meat House αποτελούν ένα επώνυμο προϊόν ιδιωτικής ετικέτας του συγκεκριμένου ομίλου.

Οι φιλοδοξίες στον όμιλο κρέατος είναι πολλές καθώς πλέον οι πωλήσεις θα υποστηρίζονται από ένα τεράστιο δίκτυο 522 σημείων πώλησης το οποίο αποτελείται από τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης και The MART.

Να σημειωθεί ότι στο χαρτοφυλάκιο της «Γλάρος» περιλαμβάνονται επίσης -πέρα από τη Meat House και το κρέας με μερίδιο συμμετοχής 90% η βιομηχανία προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων Baker Master, με συμμετοχή 40% η εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων Genfroco, με 70% η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Bonora και με 90,5% η εταιρεία επενδύσεων και επενδυτικών υπηρεσιών ΑΝΙΚΑ.

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ - Αλλάζει ο περιορισμός των ατόμων

Η πρόσβαση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ γίνεται πιο εύκολη καθώς θα επιτρέπονται περισσότεροι καταναλωτές ανά τετραγωνικό μέτρο.

Η εισήγηση της επιτροπής προ ημερών, προτείνει αλλαγές στην λειτουργία των σούπερ μάρκετ, κάνοντας πιο εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών ωστόσο, εφόσον αυξηθούν κρούσματα και διασωληνωμένοι, δεν αποκλείεται να αυστηροποιηθούν τα μέτρα.

Από την πλευρά του ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, επεσήμανε πως ο κορωνοϊός έχει έρθει... για να μείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιτρέπεται 1 άτομο ανά 9 τ.μ. ενώ θα επιβάλλει τη χρήση μάσκας σε όλους τους διαδρόμους–που έτσι και αλλιώς -είναι υποχρεωτική για τους κλειστούς χώρους.

Υπενθυμίζουμε ότι η εισήγηση των ειδικών δεν επιφέρει από μόνη της αλλαγές, καθώς η κυβέρνηση είναι αυτή που θα αποφασίσει εάν τα μέτρα αυτά θα εφαρμοστούν.

Έτσι, θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο -μέχρι να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα- ως εξής:

  • Σούπερ μάρκετ
  • Ένας πελάτης ανά 15 τετραγωνικά μέτρα
  • Με αποστάσεις και υποχρεωτική χρήση μάσκας
  • Σε κλειστούς χώρους που υπάρχουν εστιατόρια και καφέ ήδη ζητείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε περίπτωση που κάποιος καθίσει μέσα.

Οι ανεμβολίαστοι μπορούν να πάνε σε υπαίθριους χώρους.

Πρόσβαση «παντού», έχουν και θα έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι, που και αυτοί ωστόσο θα πρέπει να τηρούν αποστάσεις και να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας.

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share