Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σεισμός» από την ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγάλη συνεργασία που αλλάζει τα πάντα στην αγορά

Διαφορετικά πλέον τα δεδομένα

6 Σεπτεμβρίου 2021 22:57
«Σεισμός» από την ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγάλη συνεργασία που αλλάζει τα πάντα στην αγορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» έφερε η ΑΒ Βασιλόπουλος με μια νέα, μεγάλη συνεργασία της, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά, μετά τη μεγάλη προσφορά που επεφύλαξε.

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρει μοναδικές προσφορές και δώρα στους φοιτητές. Από την Τετάρτη 01/09/21 και μέχρι τις 30/09/21, οι εισακτέοι φοιτητές, κάτοχοι της κάρτας πιστότητας AB Plus, κερδίζουν επιταγές έκπτωσης συνολικής αξίας 30 ευρώ* με αγορές άνω των 500 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος. Οι επιταγές, θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας AB Bασιλόπουλος.

Η έναρξη της πανεπιστημιακής φοίτησης παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι το πρώτο βήμα της ανεξαρτησίας και η επίσημη μετάβαση στην ενηλικίωση. Νέα ενδιαφέροντα, διαφορετικός τρόπος εκμάθησης, νέες παρέες, νέο σπίτι και νέο κεφάλαιο στη ζωή. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η Κωτσόβολος βρίσκεται δίπλα στους νέους προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές και δώρα.

ΑΒ Βασιλόπουλος Κωτσόβολος και φοιτητές

Η ενέργεια αφορά σε αγορές σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, να συνεχίσουν τις αγορές της νέας τους αρχής, με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις.

Μία καλύτερη φοιτητική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο οικιακό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους φοιτητές να την ανακαλύψουν στην Κωτσόβολος.

ΣπουδάΖΕΙΣ με τον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας και κερδίΖΕΙΣ.

Δείτε περισσότερα στο https://www.kotsovolos.gr/pages/students

*Διάρκεια εξαργύρωσης εκπτωτικής επιταγής ΑΒ Βασιλόπουλος έως την Κυριακή 31/10/21. Ο πελάτης θα πρέπει να προσκομίσει στο κατάστημα ένα πιστοποιητικό φοίτησης από δημόσια (Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.) ή ιδιωτική σχολή (ΙΕΚ, Deree κ.λπ.) και αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του (μαζί με επίδειξη των πρωτότυπων). Οι 1000 πόντοι ΑΒ Plus αναλογούν σε πέντε (5) επιταγές έκπτωσης αξίας 6 ευρώ (συνολικό όφελος 30 ευρώ).

Ο άνθρωπος που απειλεί Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο

«Παγωμάρα» επικρατεί στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως ο Σκλαβενίτης και ο ΑΒ Βασιλόπουλος, με μια νέα εταιρεία, που θα πραγματοποιήσει επένδυση με πάνω από 200 καταστήματα, να τις θέτει υπό συναγερμό.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Επενδυτής – Επενδυτικός, του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, τίθεται επικεφαλής και συντονιστής μεγάλης επένδυσης για μια νέα, μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ (200 καταστήματα), που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας τον κεντρικό ρόλο έχει το επιτελείο και τα στελέχη της εφημερίδας «Επενδυτής – Επενδυτικός», ως άνθρωποι που έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων,.

Αυτός είναι ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Ο Ανδρουλιδάκης εξελίχθηκε σε έναν πανίσχυρο εκδότη τη δεκαετία του ’90. Επενδύοντας στο «Sportime» της προηγούμενης εποχής, που έκανε τη διαφορά και άλλαξε την ιστορία του αθλητικού Τύπου, υπό την ηγεσία του Χάρη Ξύδη, είχε αρχικώς ανάλογη επιτυχία και με την πολιτική εφημερίδα «Εξουσία».

Η οποία «Εξουσία» από τη στιγμή που άρχισε να προσφέρει… κουπόνια για κατοικίες στους αναγνώστες της απείλησε στις κυκλοφορίες την πρωτιά των «Νέων» και της «Ελευθεροτυπίας», σε μια εποχή που ο μέσος Ελληνας ήθελε να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Έκανε κι άλλες επενδύσεις στα ΜΜΕ, όπως τον ραδιοφωνικό Planet που απειλούσε τον –τότε κραταιό- Flash στη δεύτερη θέση των ενημερωτικών σταθμών. Ωστόσο αρχικώς η εμπλοκή του με το τηλεοπτικό κανάλι Tempo, όπου οι δημοσιογράφοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια (έφτασε να απασχολεί 750 άτομα ενώ τότε MEGA και ANT1 δεν ξεπερνούσαν τα 400!), και κατόπιν η αποτυχία της οικοδομικής εταιρείας, συμφερόντων Ανδρουλιδάκη, Stabilton, στο Χρηματιστήριο, οδήγησαν τον Ανδρουλιδάκη τα επόμενα χρόνια σε συρρίκνωση της περιουσίας του και στο λουκέτο των εν λόγω ΜΜΕ.

Μάλιστα ο ίδιος καταδικάστηκε το 1999 για απάτη, επειδή οι κατοικίες που προσφέρονταν στα κουπόνια των εφημερίδων απλώς… δεν υπήρχαν. Παρά μόνο οικόπεδα.

Στις, δε, αρχές της δεκαετίας του ’00 ο Ανδρουλιδάκης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών τον Ανδρουλιδάκη για υπόθεση υπεξαίρεσης 4,3 δισεκατομμυρίων δραχμών (!) από εταιρεία που είχε με τον Αθανάσιο Βιλδιρίδη.

Ο Ανδρουλιδάκης εξαφανίστηκε για χρόνια από το μιντιακό προσκήνιο αλλά επανήλθε προ ετών, αποκτώντας από τον ΔΟΛ την άκρως επιτυχημένη αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα των Σπορ», η οποία όμως έκλεισε μέσα σε… έξι μήνες. Αργότερα κυκλοφόρησε, για μικρό διάστημα, την εφημερίδα «Εξέλιξη» και, τέσσερα χρόνια μετά, επιστρέφει εκ νέου στις εκδόσεις.

Μιχάλης Ανδρουλιδάκης σούπερ μάρκετ

Αυτή είναι η επένδυση του Ανδρουλιδάκη

Από σχετική ανακοίνωση το κοινό πληροφορήθηκε την επάνοδο στη δράση του εκδότη των 90’s Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Συγκεκριμένα, η επιτελική ομάδα της εφημερίδας «Επενδυτής – Επενδυτικός» τίθεται επικεφαλής και συντονιστής, μεγάλης επένδυσης για μια νέα μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ (200 καταστήματα) που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από το Φθινόπωρο και η οποία στοχεύει να εισαχθεί το συντομότερο στο ΧΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επένδυση, που θα υπερβεί τα 160 εκατομμύρια σε πρώτη φάση, μετέχει ομάδα επιχειρηματιών και τουλάχιστον ένα μεγάλο fund. Αντιγράφω την ανακοίνωσή του: «Kεντρικό ρόλο έχει το επιτελείο και τα στελέχη της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ – ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ.

Οι άνθρωποι της εφημερίδας έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων.
Συστηματικά παρακολουθούν και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας και τους σημαντικότερους επιχειρηματίες.

Από το επιτελείο της εφημερίδας προήλθαν τα προηγούμενα χρόνια μεγάλες επενδύσεις στους τομείς των κατασκευών και του Real Estate, της Κλωστοϋφαντουργίας, της Υγείας και των μέσων ενημέρωσης.

Πρόκειται για τις εταιρείες STABILTON AE, Πελοπία ΑΕ, Μακεδονικά Κλωστήρια ΑΕ, Κλωστήρια Κορίνθου ΑΕ, Tembo ΑΕ (Τηλεόραση), Planet ΑΕ (ραδιόφωνο) και τις εφημερίδες Επενδυτής, Sportive, Εξουσία κ.λπ.».

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια εξέλιξη που αν πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει «σεισμό» στην αγορά και ταραχή στις υπάρχουσες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share