Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έξαλλοι όλοι οι πελάτες του Σκλαβενίτη: Οργισμένοι μετά την νέα απάτη!

Έκτακτη ανημέρωση για τους καταναλωτές

25 Αυγούστου 2021 07:54
Έξαλλοι όλοι οι πελάτες του Σκλαβενίτη: Οργισμένοι μετά την νέα απάτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες ζει ξανά ο Σκλαβενίτης, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να εκδίδει ανακοίνωση για μια νέα απάτη.

Συγκεκριμέντα, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μετά την έκτακτη ανακοίνωση για την ίδια και τον ανταγωνισμό της, καταγγέλλουν δήθεν διαγωνισμό τον οποίον «τρέχουν» επιτήδειοι έχουν σκοπό να εξαπατήσουν τους καταναλωτές.

Μάλιστα η γνωστή αλυσίδα τροφίμων Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πελάτες του προκειμένου να μην πέσουν θύματα της απάτης αυτής.

Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

«Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.

Σε περίπτωση τυχόν καταχώρισης προσωπικών στοιχείων, συστήνεται να γίνει άμεσα επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ. 11188, e-mail: [email protected]). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας:

στα τηλέφωνα 800 117 7777 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση) και 214 100 9999 (αστική χρέωση)

και με αποστολή e-mail στο: [email protected]»

Δείτε παρακάτω τον ψεύτικο διαγωνισμό που «τρέχει» στο διαδίκτυο.

Νέα απάτη στον Σκλαβενίτη

Συνεχίζει την εξάπλωση ο Σκλαβενίτης

«Βόμβα» στην αγορά ρίχνει ο Σκλαβενίτης, ο οποίος διαρκώς μεγαλώνει την «αυτοκρατορία» του στα σούπερ μάρκετ, ετοιμαζόμενος να ανοίξει και νέο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, νέο σούπερ μάρκετ στη Σκιάθο ετοιμάζει η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (ΕΥΣ), η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας η οποία μάλιστα παραμένει αμιγώς Ελληνική.

Το νέο κατάστημα είναι το δεύτερο της εταιρείας στο νησί του Παπαδιαμάντη και βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο. Οι εργασίες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του thessaliaeconomy.gr, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τα εγκαίνια να είναι προγραμματισμένα για τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Σκλαβενίτης παραμένει ένας γίγαντας στο χώρο του λιανεμπορίου με σχεδόν 30.000 εργαζομένους και πληθώρα καταστημάτων (και στη Θεσσαλία), πολλά εκ των οποίων προήλθαν από την εξαγορά του Μαρινόπουλου.

Το 2020 ο όμιλος κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει την «κυριαρχία» του -με έσοδα περί τα 3,77 δισ. ευρώ- αλλά να αυξήσει θεαματικά την απόσταση από τον δεύτερο παίκτη της αγοράς που η ΑΒ Βασιλόπουλος.

undefined

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share