Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Ξεπούλημα» από τον Σκλαβενίτη: Οι προσφορές που κάνουν τη διαφορά

Τρέξτε να τις προλάβετε

18 Αυγούστου 2021 13:53
«Ξεπούλημα» από τον Σκλαβενίτη: Οι προσφορές που κάνουν τη διαφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να ετοιμάζεστε για διακοπές ή να είστε ήδη σε αυτές, αλλά σε κάθε περίπτωση οι προσφορές του Σκλαβενίτη δεν χάνονται.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που νωρίτερα είχε προκαλέσει οργή με ανακοίνωσή της, προσφέρει καθημερινά ειδικές τιμές που μπορείτε να επωφεληθείτε, εξοικονομώντας χρήματα από αγορές και προϊόντα 1+1 δώρο, προϊόντα μισοτιμής ή με εκπτώσεις που ξεπερνούν τα 3 ευρώ και άλλες προσφορές.

Δείτε όλα τα προϊόντα με τις προσφορές που ανακοινώθηκαν ΕΔΩ.

Σκλαβενίτης νέες προσφορές

Η νέα μεγάλη συμφωνία και το νέο κατάστημα

Σε μια μεγάλη κίνηση προχώρησε πρόσφατα ο Σκλαβενίτης, προκαλώντας «κρότο» με τη συμφωνία, που έκλεισε, βλέποντας μπροστά στα γεγονότα.

Στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος επεκτείνει τη βιομηχανική του δραστηριότητα ο όμιλος Σκλαβενίτη κάνοντας έναν ακόμη μεγάλο βήμα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την επιτυχημένη κίνηση με τα προϊόντα οικιακής χρήσεως «Γλάρος».

Η θυγατρική της Γλάρος –η οποία με τη σειρά της ελέγχεται 100% από την Σκλαβενίτης με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, επεξεργασία και τυποποίηση αλλά και συσκευασία κρεάτων έχει συσταθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για τη Meat House η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι με κεφάλαια 600.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τη δραστηριότητά της στο κρέας.

Σκλαβενίτης νέα συμφωνία

Έτσι, οι πελάτες του Σκλαβενίτη θα γνωρίζουν στο εξής ότι τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος Meat House αποτελούν ένα επώνυμο προϊόν ιδιωτικής ετικέτας του συγκεκριμένου ομίλου.

Οι φιλοδοξίες στον όμιλο κρέατος είναι πολλές καθώς πλέον οι πωλήσεις θα υποστηρίζονται από ένα τεράστιο δίκτυο 522 σημείων πώλησης το οποίο αποτελείται από τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης και The MART.

Να σημειωθεί ότι στο χαρτοφυλάκιο της «Γλάρος» περιλαμβάνονται επίσης -πέρα από τη Meat House και το κρέας με μερίδιο συμμετοχής 90% η βιομηχανία προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων Baker Master, με συμμετοχή 40% η εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων Genfroco, με 70% η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Bonora και με 90,5% η εταιρεία επενδύσεων και επενδυτικών υπηρεσιών ΑΝΙΚΑ.

Παράλληλα, νέο σούπερ μάρκετ στη Σκιάθο ετοιμάζει η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (ΕΥΣ), η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας η οποία μάλιστα παραμένει αμιγώς Ελληνική.

Το νέο κατάστημα είναι το δεύτερο της εταιρείας στο νησί του Παπαδιαμάντη και βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο. Οι εργασίες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του thessaliaeconomy.gr, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τα εγκαίνια να είναι προγραμματισμένα για τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Σκλαβενίτης παραμένει ένας γίγαντας στο χώρο του λιανεμπορίου με σχεδόν 30.000 εργαζομένους και πληθώρα καταστημάτων (και στη Θεσσαλία), πολλά εκ των οποίων προήλθαν από την εξαγορά του Μαρινόπουλου.

Το 2020 ο όμιλος κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει την «κυριαρχία» του -με έσοδα περί τα 3,77 δισ. ευρώ- αλλά να αυξήσει θεαματικά την απόσταση από τον δεύτερο παίκτη της αγοράς που η ΑΒ Βασιλόπουλος.

undefined

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share