Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Προκαλεί αναταραχή στους πελάτες της!

Μεγάλη προσοχή!

6 Αυγούστου 2021 22:58
Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Προκαλεί αναταραχή στους πελάτες της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι ανακοίνωσε ο Σκλαβενίτης για νέα απάτη με τους πελάτες της;

Διαβάστε την έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη:

Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη

Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.

Σε περίπτωση τυχόν καταχώρισης προσωπικών στοιχείων, συστήνεται να γίνει άμεσα επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ. 11188, e-mail: [email protected]).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας:

στα τηλέφωνα 800 117 7777 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση) και 214 100 9999 (αστική χρέωση) και με αποστολή e-mail στο:

[email protected].

Βαρύ πένθος στον Σκλαβενίτη!

Θρηνούν τα αγαπημένα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους μοιράστηκαν με τους πελάτες τους το γεγονός αυτό.

Η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, το οποίο συνήλθε εκτάκτως το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στα γραφεία της Εταιρείας, που βρίσκονται στη Λεωφ. Κηφισού 136, στο Περιστέρι, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Ποταμιάνου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός σημαντικού Ανθρώπου για την Εταιρεία, ο οποίος χαρακτηριζόταν από το πάθος του και τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα καθώς και για τη συνεισφορά του στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Tο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και με παμψηφία τα παρακάτω:

Σύσσωμο το Δ.Σ. να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 11:00 π.μ. στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Βαρύ πένθος στον Σκλαβενίτη!

Την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, σε όλα τα Καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική.

Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθούν τα ακόλουθα ποσά:

  • 5.000€ για τα Special Olympics Ελλάδας
  • 5.000€ για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών
  • 5.000€ για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Το παρόν να δημοσιευθεί στον ημερήσιο Τύπο.

Σκλαβενίτης: Απίστευτο deal με γνωστή αλυσίδα - “Πήραμε αυτό που έπρεπε”

Αίσιο τέλος είχε η διαμάχη της οικογένειας Καρακίτσου με την Σκλαβενίτης, με επίκεντρο την πατρινή αλυσίδα «Κρόνος».

Οι δυο πλευρές ύστερα από τρία χρόνια έδωσαν τα χέρια και διευθέτησαν εξωδικαστικά την μεταξύ τους αντιδικία, αποφεύγοντας τις δικαστικές περιπέτειες.

Η Σκλαβενίτης συμφώνησε τελικά να αποζημιώσει την οικογένεια Καρακίτσου και να καταβάλλει για την απαίτηση που είχε η τελευταία για το 45% του μετοχικού κεφαλαίου της «Κρόνος», μια απαίτηση που μέχρι πρότινος αμφισβητούσε, αφού θεωρούσε πως αφορά στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της «Κρόνος», την αλυσίδα Μαρινόπουλος και όχι την ίδια.

Η συγκεκριμένη απαίτηση «γεννήθηκε» μετά την εξαγορά της Κρόνος από την Μαρινόπουλος, λίγο πριν αυτή καταρρεύσει. Ειδικότερα, ο ιδρυτής της «Κρόνος», Νίκος Καρακίτσος υποστήριζε από τότε πως παρ’ ότι πούλησε στην Μαρινόπουλος το 100% του μετοχικού κεφαλαίου, εντούτοις τα χρήματα που εισέπραξε αντιστοιχούσαν στο 55%.

Σκλαβενίτης: Απίστευτο deal με γνωστή αλυσίδα - “Πήραμε αυτό που έπρεπε”

Για αυτό και ξεκίνησε αγώνα για την καταβολή και των υπόλοιπων χρημάτων που αντιστοιχούν στο 45%. Όταν η Μαρινόπουλος μεταβιβάστηκε στην Σκλαβενίτης, συνέχισε να διεκδικεί τα χρήματα από τον νέο ιδιοκτήτη. Τελικά, οι προσπάθειές του καρποφόρησαν, παρ’ ότι χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο γιός του ιδρυτή της Κρόνος και νυν διευθύνων σύμβουλος της Spar Hellas, Φοίβος Καρακίτσος μιλώντας στο mononews.gr εμφανίζεται ικανοποιημένος με την κατάληξη της υπόθεσης και υπογραμμίζει πως οι σχέσεις των δυο οικογενειών παραμένουν πολύ καλές. Δηλώνει μάλιστα διπλά ικανοποιημένος γιατί η αλυσίδα που δημιούργησε η οικογένειά του περνά ολοκληρωτικά στην Σκλαβενίτης, και αποκτά άλλη δυναμική.

«Είμαι σίγουρος ότι κάτω από την ομπρέλα του Σκλαβενίτη, η Κρόνος ύστερα από πολλά χρόνια φθοράς και απαξίωσης θα ανακτήσει τον ρυθμό και τα μερίδια που της αξίζουν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λέει πως έχει εκπονηθεί ήδη σχετικό πρόγραμμα ανακαινίσεων και μετατροπής των καταστημάτων της πατρινής αλυσίδας σε Σκλαβενίτης. Ένα πρόγραμμα που θα αρχίσει να εφαρμόζεται μετά το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από την ανάρτηση των σχετικών επιγραφών. Μια κίνηση που θα σηματοδοτήσει και την επίσημη είσοδο του Σκλαβενίτη στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ο κ. Καρακίτσος αποφεύγει πάντως να αναφερθεί στο τίμημα που κατέλαβε η πλευρά Σκλαβενίτη, λέγοντας μόνο πως «πήραμε αυτό που έπρεπε». Μεγαλύτερη σημασία σύμφωνα με τον ίδιο, έχει πως «τελείωσε μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση, με τον πλέον θετικό τρόπο, με καλές σχέσεις και με προοπτική συνεργασίας στο μέλλον».

Η Σκλαβενίτης αναζητούσε εδώ και καιρό διάφορες λύσεις για τη συνέχιση λειτουργίας της «Κρόνος», μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον όμιλο Βερούκα (Bazaar). Υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης μιλώντας στο mononews.gr είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πουλήσει την πατρινή αλυσίδα, και να την κρατήσει στον έλεγχό της, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος είναι να παραμείνει ανοιχτή και να μην κλείσει.

Η αλυσίδα Κρόνος ιδρύθηκε το 1981 και είναι από τις παλαιότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Πάτρας. Σήμερα, αριθμεί 17 καταστήματα και ο τζίρος κυμαίνεται στα επίπεδα των 25 εκατ. ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share