Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Safilo και η Carolina Herrera ανακοινώνουν την παγκόσμια σύμβαση αδειοδότησης οπτικών

29 Ιουλίου 2021 12:37
Η Safilo και η Carolina Herrera ανακοινώνουν την παγκόσμια σύμβαση αδειοδότησης οπτικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Safilo, παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή οπτικών και η Carolina Herrera, ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος οίκος μόδας, ανακοινώνουν σήμερα την 5ετή παγκόσμια σύμβαση αδειοδότησης για το σχεδιασμό, την κατασκευή και διανομή γυαλιών ηλίου & οράσεως με την επωνυμία Carolina Herrera. Η σύμβαση αδειοδότησης θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022.

«Η Carolina Herrera είναι ένας εμβληματικός οίκος μόδας πολυτελείας, τόσο δημοφιλής όσο και πολύτιμος σε όλο τον κόσμο για τη γυναικεία της προσέγγιση και την εξαιρετική κομψότητα», δήλωσε ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Safilo. «Είμαστε ευτυχείς που ξεκινάμε αυτήν τη νέα συνεργασία, η οποία αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική προσθήκη ενός επώνυμου οίκου στο χαρτοφυλάκιό μας και μια σημαντική ευκαιρία για περαιτέρω προώθηση και ενίσχυση της εικόνας και της γεωγραφικής εμβέλειας της μάρκας χάρη στη μοναδική μας δυνατότητα σχεδιασμού και διανομής προϊόντων.

Η Safilo και η Carolina Herrera ανακοινώνουν την παγκόσμια σύμβαση αδειοδότησης οπτικών

Καθώς προσπαθούμε να αναδιαμορφώσουμε το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών μας, η Carolina Herrera θα ενισχύσει την πρόταση μας για τις γυναίκες και αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για την αποτελεσματική εξισορρόπηση της πρόσφατης αποχώρησης των άλλων επωνυμιών. Αυτή η νέα επώνυμη είσοδος είναι σύμφωνη με την επιχειρηματική μας στρατηγική και τις βασικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια για την ενοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης μας ως ηγετικού παράγοντα στην αγορά των οπτικών.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Safilo, έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο ηγέτη στην κατηγορία γυαλιών. Η Safilo μοιράζεται το πάθος μας για δημιουργικότητα, καινοτομία και ποιότητα. Μαζί, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια συλλογή γυαλιών ως επέκταση της γλώσσας της μόδας που ορίζεται από τον δημιουργικό διευθυντή μας, Wes Gordon, ενισχύοντας ταυτόχρονα τους διακριτικούς κώδικες του Οίκου. Με την τεχνογνωσία της Safilo και την ευρεία εμβέλεια διανομής, είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα προσελκύσει και θα ενθουσιάσει τον παγκόσμιο καταναλωτή με εξαιρετικά προϊόντα», δήλωσε η Emilie Rubinfeld, Πρόεδρος της Carolina Herrera Ltd.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share