Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Σούσουρο στα καταστήματα Σκλαβενίτη: Επίσημη ανακοίνωση που αφορά όλους τους καταναλωτές!

Μεγάλη προσοχή προς όλους!

28 Ιουλίου 2021 07:00
Σούσουρο στα καταστήματα Σκλαβενίτη: Επίσημη ανακοίνωση που αφορά όλους τους καταναλωτές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H εταιρεία Σκλαβενίτης βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στις σχέση με τους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, το όνομα της εταιρείας λαιανική πώλησης χρησιμοποιείται παρανόμως, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, από κάποιους με μόνο σκοπό να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει:

«Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.»

Σούσουρο στα καταστήματα Σκλαβενίτη

Χαμός στα σούπερ μάρκετ: Ποιες αλυσίδες σαρώνουν στα φυσικά καταστήματα και ποιες στα online - Το efood αλλάζει τις ισορροπίες

Χαμός στα σούπερ μάρκετ: Σε έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα το ΙΕΛΚΑ μαζί με την εταιρεία Convert Group σε δείγμα 850 ατόμων, προέκυψε ότι η αλυσίδα Σκλαβενίτης αποτελεί την πρώτη επιλογή στα φυσικά καταστήματα με ένα ποσοστό 72%, ενώ στο online την πρωτιά την έχει η ΑΒ Βασιλόπουλος με 44% (χωρίς όμως να περιλαμβάνονται οι συνεργασίες με third party deliveries). Παράλληλα, διαβάστε την έκτακτη είδηση για τα ελληνικά σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο, Μασούτης και Lidl.

Ακολουθούν τα Lidl και τα My Market με ένα ποσοστό μεταξύ 35%-40% σε ό,τι αφορά τις επιλογές σε φυσικά καταστήματα, με το Lidl να μην διαθέτει online και τα My Market να εμφανίζουν ένα ποσοστό πέριξ του 20% στο online.

Χαμηλότερο μερίδιο στις καταναλωτικές προτιμήσεις έχουν Κρητικός και Market In με τον Γαλαξία να ακολουθεί με ένα ποσοστό μεταξύ 10%-15% και χωρίς να έχει online. Τέλος το e-fresh – που δεν έχει φυσικό κατάστημα – αποτελεί επιλογή στο online για άνω του 15% του καταναλωτικού κοινού.

Πιο αναγνωρίσιμη η ΑΒ

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στο online κομμάτι, η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος εμφανίζεται ως ο ο πιο αναγνωρίσιμος παίκτης, με το 81% των καταναλωτών να αναγνωρίζουν το e-shop του, ποσοστό που φτάνει το 84% αν προστεθούν οι καταναλωτές που το αναγνωρίζουν μόνο μέσω της συνεργασίας του με το delivery. gr.

Ο Σκλαβενίτης είναι ο δεύτερος πιο αναγνωρίσιμος retailer, παρά την πρόσφατη είσοδό του σε αυτό το κανάλι, καθώς το 64% του καταναλωτικού κοινού αναγνωρίζει το e-shop του, ποσοστό που αγγίζει το 82% αν συνυπολογιστούν οι καταναλωτές που το αναγνωρίζουν μέσω της συνεργασίας της αλυσίδας με το efood. gr. Στις αμέσως επόμενες θέσεις αναγνωρισιμότητας βρίσκουμε το, το e-fresh, το Masoutis.gr και το Kritikos.gr.

Χαμός στα σούπερ μάρκετ

Το efood αλλάζει τις ισορροπίες στο online

Τέλος, στην ίδια έρευνα αναφέρεται ότι οι περισσότεροι καταναλωτές ψώνισαν από το e-shop του Σκλαβενίτη χάρη στη συνεργασία με το efood.gr (60%), έναντι 49% του Βασιλόπουλου, καθώς χωρίς τη συμβολή των delivery apps, η ΑΒ υπερέχει με ποσοστό 44% έναντι 36%.

Efood και σούπερ μάρκετ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share