Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

LIVE IN LEVI’S: Spring/Summer Collection 2021

6 Ιουλίου 2021 14:15
LIVE IN LEVI’S: Spring/Summer Collection 2021
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Levi’s®, μια από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες denim παγκοσμίως, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη σε συνεργασία με τη Safilo διεθνή ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με νέα απόλυτα σημερινά και συνάμα διαχρονικά γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως Levi’s® διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία λειτουργικών και μοντέρνων μοντέλων που εκφράζουν το ανεπιτήδευτο Καλιφορνέζικο στιλ αντλώντας έμπνευση από τις αποχρώσεις της συλλογής denim της Levi’s® που συνδυάζονται με τις ζεστές αποχρώσεις των χρυσών και ασημί καθρεπτέ φακών αλλά και με πιο κλασσικούς και διακριτικούς τόνους του μαύρου, του καφέ ή του γκρι.

Η νέα κολεξιόν λανσάρει την capsule συλλογή γυαλιών «RESPONSIBLY-MADE», που περιλαμβάνει μια επιλογή γυαλιών ηλίου κατασκευασμένων με υλικά βιολογικής βάσης που προήλθαν από βιώσιμο καστορέλαιο, σύμφωνα με τη δέσμευση της εταιρείας να συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον πλανήτη μέσα από την χρήση πιο υπεύθυνων μεθόδων παραγωγής. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά μοντέλων από Hexatate, μια καινοτόμα πατενταρισμένη ακρυλική ρητίνη με πιο ισχυρές τεχνικές και μηχανικές ιδιότητες από το ασετάτ για ακόμη πιο σταθερούς σκελετούς. Το Hexetate είναι πιο ελαφρύ και πιο άνετο από τα πλαστικά υλικά.

Η πρώτη capsule sustainable συλλογή γυαλιών της Levi’s® περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου από υλικά βιολογικής βάσης που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της μάρκας «Responsibly-Made».

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου LV 1009/S διατίθενται σε γκρι ντεγκραντέ με γκρι καθρεπτέ φακούς, μπλε με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ ντεγκραντέ με ροζ φακούς, διαφανές λιλά με δαμασκηνί φακούς.

Με διαχρονικό ύφος και σύγχρονα χρώματα, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως κατασκευάστηκαν από premium υλικά, όπως είναι το Hexetate, μια καινοτόμα πατενταρισμένη ακρυλική ρητίνη με πιο ισχυρές τεχνικές και μηχανικές ιδιότητες.

Σχεδιασμένα για τους σύγχρονους έφηβους και νέους, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν ευκολοφόρετες και αυθεντικές γραμμές, το λογότυπο της Levi’s® στον βραχίονα και κλασσικούς και διακριτικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Τα τετραγωνισμένα unisex γυαλιά ηλίου LV 5008/S διαθέτουν άνετη εύκαμπτη σαρνιέρα και διατίθενται σε πράσινο κοκάλινο με ασημί καθρεπτέ/πράσινους φακούς, μπλε κοκάλινο με μπλε ντεγκραντέ/γκρι φακούς, καφέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου LV 5014/S διαθέτουν άνετη εύκαμπτη σαρνιέρα και διατίθενται σε διαφανές ροζ/καφέ με μπορντό ντεγκραντέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, χακί/πετρόλ κοκάλινο μπλε ντεγκραντέ φακούς.

Τα αντρικά γυαλιά οράσεως LV 1024 διατίθενται σε κόκκινο, μπλε, ταρταρούγα και μαύρο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share