Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Αυτό είναι το φόρεμα που θα αγαπήσεις!

Αέρινο φόρεμα-καφτάνι

6 Ιουλίου 2021 09:11
H&M: Αυτό είναι το φόρεμα που θα αγαπήσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό είναι το φόρεμα από τα H&M που δεν θα βγάλεις από πάνω σου το καλοκαίρι του 2021!

Οι μέρες που θα περνάμε ατελείωτες ώρες στην παραλία δεν είναι μακριά.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και θα το ζήσουμε στο έπακρο. Με μικρές κοντινές αποδράσεις και εκδρομές τα Σαββατοκύριακα, χαλαρές βόλτες και εξόδους με φίλους.

Σε όλες αυτές τις περιστάσεις και όταν η θερμοκρασία θα χτυπάει κόκκινο, θέλουμε να είμαστε άνετες, δροσερές και ταυτόχρονα εντυπωσιακές.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από ένα αέρινο φόρεμα-καφτάνι;

Στις νέες κυκλοφορίες των H&M ανακαλύψαμε το πιο κομψό φόρεμα καφτάνι σε ζεστή καλοκαιρινή απόχρωση. To κίτρινο μουσταρδί χρώμα του είναι που μας κέρδισε από την πρώτη ματιά και μας έφερε το μυαλό χρυσαφένια ηλιοβασιλέματα στο νησί.

Είναι ασύμμετρο, με το τέλειο μήκος και μακριά μανίκια. Μπορεί να φορεθεί εύκολα πάνω από το μπικίνι ή το ολόσωμο μαγιό και να γίνει το απόλυτο cover up για την παραλία.

To πρώτο beach look της χρονιάς είναι έτοιμο.

Κίτρινο φόρεμα

Μπορεί όμως να φορεθεί και στην πόλη με ή χωρίς ζώνη και δερμάτινα σανδάλια ή ακόμα και πλατφόρμες.

Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια τσάντα-καλάθι για ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό look. Το φόρεμα είναι οικονομικό και μπορείτε να το αποκτήσετε με λιγότερα από 30 ευρώ.

Φόρεμα που θα αγαπήσεις

Αυτό το φόρεμα δίχασε τους πάντες - Εσείς τι χρώμα βλέπετε ότι έχει;

Δίχασε αμέτρητους χρήστες του διαδικτύου αυτό το φόρεμα… για το τι χρώμα είναι. Άτομα ανά το κόσμο διαφωνούσαν για το χρώμα του και χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Η παρακάτω εικόνα ίσως σας προβληματίσει όπως είχε κάνει και αυτό το χαρτονόμισμα!

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Το γαϊτανάκι άρχισε από την μπλόγκερ Swiked ο οποίος υπό το hashtag #TheDress ζήτησε τη βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου για το τι χρώμα είναι το φόρεμα καθώς εκείνος και οι φίλοι του δεν μπορούσαν να καταλήξουν.

Έτσι σύσσωμο το διαδίκτυο χωρίστηκε σε στρατόπεδα, με τους μισούς να υποστηρίζουν ότι είναι χρυσό με λευκό #whiteandgold και τους υπόλοιπους ότι το φόρεμα είναι μπλε με μαύρο #blackandblue.

Μάλιστα η γνωστή ιστοσελίδα Buzfeed έκανε quiz μεταξύ των αναγνωστών της στο οποίο τα δύο τρίτα αυτών το βλέπουν χρυσό και μαύρο, ενώ και ο Independent (!), έκανε δημοσκόπηση χωρίς να καταφέρνει να βγάζει άκρη αφού στο τσακ το κοινό απεφάνθη ότι το βλέπει μπλε με μαύρο.

Κι αν για ορισμένους το φόρεμα είναι απλά… άσχημο, η επιστήμη δίνει τα φώτα της, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία οφθαλμαπάτη, η οποία εξηγείται από τον τρόπο που λειτουργούν τα μάτια και ο εγκέφαλος του ανθρώπου.

Τα αντικείμενα αντανακλούν το φως σε συγκεκριμένα μήκη κύματος και ο ανθρώπινος εγκέφαλος καθορίζει το χρώμα ενός αντικειμένου, προσλαμβάνοντας το χρώμα που αυτό αντανακλά.

Όμως η αντίληψη αυτή του εγκεφάλου μπορεί να επηρεαστεί από το χρώμα που αντανακλούν τα γύρω αντικείμενα.

φόρεμα μπλέ και χρυσό

Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος Wired.com, η ψηφιακή ανάλυση της φωτογραφίας του φορέματος δείχνει ότι ένα από τα κομμάτια της μαύρης δαντέλας στην εικόνα φαίνεται πορτοκαλί.

Έτσι οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται το γύρω περιβάλλον σκοτεινό είναι πιο πιθανό να δουν το μπλε του φορέματος άσπρο και το μαύρο ως χρυσό.

Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται και επεξεργάζεται το χρώμα.

Πάντως, η εταιρεία Roman Originals, η οποία σχεδίασε το φόρεμα, είναι σίγουρα η κερδισμένη αυτής της διαμάχης, καθώς είδε τις πωλήσεις της να εκτοξεύονται μέσα σε λίγες ώρες.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το φόρεμα τελικά είναι μπλε με μαύρη δαντέλα και κοστίζει 50 λίρες.

Επίσης υπάρχει και σε άσπρο, ροζ και κόκκινο, όλα όμως με μαύρη δαντέλα, αν και μετά από όλα αυτά η εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να σχεδιάσει και ένα άσπρο με χρυσό.

«Εμείς βλέπουμε μαύρο και μπλε, αλλά κάποιοι στο γραφείο βλέπουν επίσης χρυσό και άσπρο, τόσο ώστε σκεφτόμαστε να το βγάλουμε σε άσπρο και χρυσό», ανέφερε η Roman Originals.

«Ξεπουλήσαμε τα πρώτα 30 λεπτά και έχουμε εφοδιαστεί με περισσότερα σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share