Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

"Paolita x ΜΑΝΑ": Μια μοναδική συλλογή για καλό σκοπό

24 Ιουνίου 2021 11:49
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ ενώνει τις δυνάμεις του με το διάσημο resortwear brand “Paolita” και δημιουργούν μια premium σειρά αθλητικών ρούχων με sports bra και κολάν που θα κλέψουν την καρδιά fitness lovers και μη! Η ιδέα για την ιδιαίτερη «σύμπραξη» ανήκει στην Anna Paola Παπακωνσταντίνου, δημιουργό του brand “Paolita”, το οποίο με έδρα το Λονδίνο έχει κατακτήσει τις αγορές με luxury μαγιό και resortwear, τα οποία είναι διάσημα για την τέλεια εφαρμογή, την άψοχη ποιότητα υλικών παραγωγής αλλά κυρίως για τις «ιστορίες» που διηγούνται μέσα από τα ευφάνταστα σχέδια τους.

Θέλοντας λοιπόν να μεταφέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της θετικής διάθεσης, δημιουργήθηκε η συλλογή “ Paolita x ΜΑΝΑ” με 5 διαφορετικά σχέδια σε sports bra και κολάν, όπου όλα τα έσοδα από τις αγορές θα προσφερθούν για να στηρίξουν το έργο του Οργανισμού και τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

'Paolita x ΜΑΝΑ': Μια μοναδική συλλογή για καλό σκοπό

Η συλλογή αυτή - που θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας - είναι ιδιαίτερη καθώς η έμπνευση της προέρχεται από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά σχέδια του brand, αναδεικνύοντας τα αγαπημένα έντονα χρώματα που του αποδίδουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα η Anna Paola έχει επιλέξει να «δώσει ξανά ζωή» σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες της, μέσα στην τελευταία δεκαετία, κομμάτια που αποτελούν πλέον, κομμάτι της ιστορίας του “Paolita”.

'Paolita x ΜΑΝΑ'

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι το brand "Paolita" εφαρμόζει πρακτικές κυκλικής οικονομίας, καθώς τα υφάσματα του προέρχονται από αναγεννημένες πρώτες ύλες που δημιουργούνται από επαναχρησιμοποιούμενα υλικά, μέσω μιας διαδικασίας που δεν περιλαμβάνει χημικά υλικά, περιορίζοντας την εκπομπή CO2 και την σπατάλη νερού.
Για να δείτε τη μοναδική συλλογή μπορείτε να επισκεφθείτε το www.paolita.co.uk και να κάνετε τις αγορές σας από το https://shop.paolita.co.uk/collections/paolita-x-mana.

'Paolita x ΜΑΝΑ': Μια συλλογή για καλό σκοπό

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share