Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το «εύκολο» και σούπερ στιλάτο φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο

Ανετο και σούπερ στιλάτο, είναι τάση

6 Ιουνίου 2021 13:33
Το «εύκολο» και σούπερ στιλάτο φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε σεζόν, οι τάσεις αλλάζουν. Αλλες φεύγουν, άλλες κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά και άλλες επιστρέφουν από το παρελθόν.

Ενα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των fashion lovers είναι το φόρεμα. Κάθε εποχή, παίρνει διαφορετική μορφή, με το καλοκαίρι να επιτάσσει αέρινα, δροσερά κομμάτια, σε κάθε πιθανή απόχρωση, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με σανδάλια, αλλά και sneakers.

Την περασμένη σεζόν, οι καταξιωμένοι σχεδιαστές και οι διάσημες influencers λάτρεψαν ένα «επαναστατικό» στιλ φορέματος, το οποίο επιστρέφει δριμύτερο. Παράλληλα δες τα κορυφαία μαύρα και πράσινα φορέματα που θα γίνουν sold out.

Το «εύκολο» και σούπερ στιλάτο φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο

Πρόκειται για ένα φόρεμα με εφαρμογή που κολακεύει κάθε σωματότυπο και κυκλοφορεί σε κάθε πιθανό σχέδιο -μπορεί να είναι ένα ρομαντικό καρό, ένα μίνιμαλ λευκό, ένα μάξι υβρίδιο φορέματος και τουνίκ ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Ωστόσο, το throw on αναφέρεται στην εφαρμογή και όχι στον τύπο του φορέματος -μπορεί να είναι ένα ρομαντικό καρό, ένα μίνιμαλ λευκό, ένα μάξι υβρίδιο φορέματος και τουνίκ ή οτιδήποτε άλλο, αρκεί να έχει χαλαρό fit και να σας εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Δεν μας κολακεύει μόνο ό,τι τονίζει τα «δυνατά» μας σημεία

Αν προβληματίζεστε για το fit, σκεφτείτε το εξής: η μόδα αλλάζει.

Δεν μας κολακεύει μόνο ό,τι τονίζει τα «δυνατά» μας σημεία ή τη μέση μας -μας κολακεύει ό,τι μας χαρίζει άνεση και στιλ, ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλά φορώντας το.

Ανετο και σούπερ στιλάτο, είναι τάση

Φέτος το καλοκαίρι η μόδα είναι... ρετρό

Μετά από αρκετούς μήνες θα βγούμε από το σπίτι μας. Θα ντυθούμε, να μακιγιαριστούμε, θα φορέσουμε το αγαπημένο μας άρωμα και θα πάμε επιτέλους να πιούμε καφέ και ποτέ σαν άνθρωποι.

Η καραντίνα έφερε αλλαγές στη μόδα, η οποία συνδέεται με την ψυχολογία μας. Γι' αυτό, φέτος το καλοκαίρι το ρετρό στυλ θα φορεθεί πολύ, καθώς θα έχει άρωμα από την δεκαετία του '70.

Οι τάσεις #summer2021, είναι σίγουρα πιο fun. Αυτό αφορά και τα designs αλλά και τις σιλουέτες των ρούχων. Οι καλοκαιρινές τάσεις του 2021 είναι νεανικές και αποπνέουν ζωντάνια. Σαν να μας παροτρύνουν να φορέσουμε τα crochets μας και να βγούμε έξω να ζήσουμε τη ζωή. Ετοιμάσου, λοιπόν, να δεις έντονα prints, rainbow χρώματα και τον μαξιμαλισμό στο peak του. Η νοσταλγία που προσφέρουν οι καλοκαιρινές τάσεις του 2021 είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε την καλοκαιρινή σεζόν, δυναμικά.

Crochet

Το crochet στυλ θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι

Mules

Mules παπούτσια

Χρωματιστά γυαλιά ηλίου

Χρωματιστά γυαλιά ηλίου

Psychedelic Prints

Φόρεμα με Psychedelic prints

Φόρεμα σε γραμμή Α

Φόρεμα κοντό σε Α γραμμή

H A γραμμή ήταν μια τάση που προέκυψε στα 60s αλλά διέπρεψε πραγματικά στα 70s, λόγω της ενδυματολογικής απελευθέρωσης της εποχής.

Metalics

Τα Metalics θα φορεθούν πολύ φέτος

Τα metallics ήταν συνυφασμένα με τη μόδα του 70, όταν η ντίσκο μπήκε στις ζωές των ανθρώπων.

Τα outfits που θα κυριαρχήσουν μετά το τέλος του lockdown

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου και ο ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτούν σιγά- σιγά την έξοδό μας από το lockdown. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούμε να μετακινούμαστε με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά και πως θα κάνουμε επιτέλους shopping που θ' ανανεώσει την ψυχολογία και την γκαρνταρόμπα μας.

Το #shoppingtherapy που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε, αλλά σχεδόν έναν χρόνο δεν μπορούσαμε να κάνουμε με τον τρόπο που θέλαμε και είχαμε συνηθίσει, επιστρέφει έστω και με την χρήση του 13032.

Η τάση της νέας σεζόν επιτάσσει χρωματικά και φλοράλ ρούχα, αλλά και τα αγαπημένα μας μονόχρωμα που παραμένουν πάντα διαχρονικά.

Αν είσαι λάτρης του μαύρου μπορείς να συνεχίσεις να το φοράς και να το συνδυάσεις μ' ένα λευκό ή χρωματιστό t-shirt, είτε με πέδιλο είτε με sneakers τα οποία θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Αν αγαπάς τα πολύχρωμα χρώμα, μπορείς να το πετύχεις μ' ένα συνδυασμό χρωμάτων, αρκεί να είναι ο σωστός και να μην ξεφύγεις του επιθυμητού αποτελέσματος.

Παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες, για ευκολοφόρετα και στιλάτα outfits.

Αυτά τα outfits θα κυριαρχήσουν

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συνδυάσει το καφέ με το λευκό

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις καλοντυμένες της ελληνικής showbiz και συχνά παραδίδει μαθήματα στυλ και μέσα από το instagram της.

Αυτό το πορτοκαλί φόρεμα μπορείς να το βάλεις και με πέδιλο και με sneakers

Ένα τέτοιο φόρεμα μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ είτε με sneakers είτε με πέδιλο. Παράλληλα, διάβασε για το φόρεμα που κάνει μόνο 19.90 και έχει ήδη ξεπουλήσει.

Το black and white outfit είναι από τα πιο αγαπημένα

Το black and white outfit είναι από τα πιο διαχρονικά στυλ όλο τον χρόνο. Ένα τέτοιο outfit μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers, πέδιλο και γόβα.

Φούστα με sneakers και oversized t-shirt

Φούστα μακριά ή κοντή με oversized t-shirt και sneakers ένα στυλ που θα λατρέψετε και θα σας βολέψει.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share