Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βελτιώστε την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε στο σπίτι με τον καθαριστή αέρα FÖRNUFTIG της ΙΚΕΑ!

27 Μαΐου 2021 12:42
Βελτιώστε την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε στο σπίτι  με τον καθαριστή αέρα FÖRNUFTIG της ΙΚΕΑ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η IKEA παρουσιάζει τον πρώτο «έξυπνο» καθαριστή αέρα FÖRNUFTIG για αποτελεσματικό φιλτράρισμα του αέρα στους χώρους του σπιτιού, λιτό σχεδιασμό και προσιτή τιμή

Η χαμηλή ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε κυρίως σε εξωτερικούς χώρους αποτελεί ένα παγκόσμιο ζήτημα. Συχνά όμως, μας κάνει να αγνοούμε τη μεγάλη σημασία που έχει η ποιότητα του αέρα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, ένα χώρο που περνάμε πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζοντας αυτό το πρόβλημα και με στόχο να εμπνεύσει αλλαγές που θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι, επεκτείνει την σειρά «έξυπνων» προϊόντων IKEA, με τον καθαριστή αέρα, FÖRNUFTIG.

IKEA

Ο καθαρός αέρας συνήθως ταυτίζεται με μια βόλτα στη φύση, μακριά από την πόλη. Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι. Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG, έρχεται σε μια στιγμή που τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, αφού ο χρόνος που περνάμε μέσα είναι περισσότερος και η ποιότητα του αέρα στους χώρους μας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την υγεία και την ευεξία μας. Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG «καθαρίζει» την ατμόσφαιρα των εσωτερικών μας χώρων: με τα ειδικά φίλτρα του απομακρύνει τα αέρια και άλλα βλαβερά σωματίδια από τον χώρο, όπως ρύπους, χημικά, σκόνη, γύρη και οσμές. Το φίλτρο HEPA για απομάκρυνση σωματιδίων και το φίλτρο ενεργού άνθρακα για καθαρισμό αερίων που διαθέτει, αποτελούν ένα εξαιρετικά αποδοτικό και αποτελεσματικό συνδυασμό για τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι.

Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG, που στα σουηδικά σημαίνει «λογικός» είναι ένα πραγματικά «έξυπνο» προϊόν. Προσφέρει τρεις διαφορετικές λειτουργίες, ανάλογα με την ένταση που σας διευκολύνει, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορείτε να τον ρυθμίσετε σε λειτουργία ύπνου, ώστε να «παράγει» το χαμηλότερο δυνατό θόρυβο και να κοιμάστε καλά, ενώ ο αέρας καθαρίζεται. Είναι ελαφρύς και ιδιαίτερα ευέλικτος, με κατάλληλο μέγεθος και βολικό χερούλι που βοηθάει να τον μετακινείτε μεταξύ διαφορετικών δωματίων μέσα στο σπίτι και να τον τοποθετείτε εκεί που τον χρειάζεστε περισσότερο. Σας επιτρέπει ακόμα να αφαιρέσετε το χερούλι και να τον τοποθετήσετε στον τοίχο, οριζόντια ή κάθετα, για απελευθέρωση χώρου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG ξεχωρίζει, επίσης, για τον εξαιρετικά απλό σχεδιασμό του, κάνοντάς τον κατάλληλο για κάθε σπίτι, ανεξάρτητα από το στυλ διακόσμησής του, ενώ διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Βελτιώστε αισθητά την ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι και απολαύστε στιγμές ηρεμίας και ευεξίας με όλη την οικογένεια, με τον καθαριστή αέρα FÖRNUFTIG. Ανακαλύψτε περισσότερα στο IKEA.gr και…πάρτε μια βαθιά ανάσα!

#ikea

#zoumemazi

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share