Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεράστια είδηση για τα Lidl!

Χίλια μπράβο!

6 Μαΐου 2021 21:40
Τεράστια είδηση για τα Lidl!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Lidl Ελλάς παραχώρησε και εξόπλισε τον χώρο για το νέο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το δεύτερο ακίνητο που παραχωρεί η εταιρία, σε συνέχεια της μακρόχρονης πλέον σχέσης της με τον Οργανισμό, με σκοπό τη στήριξη παιδιών και οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής αυτήν τη φορά.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Επανομή Θεσσαλονίκης στελεχώθηκε και λειτουργεί από εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχοντας ολιστική υποστήριξη σε παιδιά και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρήζουν κοινωνικής και συμβουλευτικής-ψυχολογικής υποστήριξης.

Συγκεκριμένα μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας πραγματοποιείται ολιστική προσέγγιση στη δυσλειτουργική οικογένεια, με στόχο την ενδυνάμωσή της και την αποκατάσταση της ικανότητάς της, να ανταποκριθεί θετικά στις ανάγκες της καθημερινότητας με τις δικές της δυνάμεις, ώστε να αποτελέσει ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά.

Τεράστια είδηση για τα Lidl!

H Lidl Eλλάς, χρειάστηκε να προχωρήσει σε μία σειρά κατασκευαστικών εργασιών ώστε να μπορέσει ο χώρος να γίνει κατάλληλος προς χρήση.

Επιπρόσθετα, ανέλαβε εξολοκλήρου τον εξοπλισμό του Κέντρου, καθώς και τη διαμόρφωσή του για την εξυπηρέτηση των οικογενειών που θα προσέρχονται, ενώ σε μηνιαία βάση θα καλύπτει και όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Στήριξης.

Σημειώνεται ότι η εταιρία τον Απρίλιο του 2015 διέθεσε στον Οργανισμό και ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί επίσης ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής.

Λειτουργεί καθημερινά, είναι στελεχωμένο με ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό, αποθηκάριο και παρέχει υλική, κοινωνική, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά και οικογένειες.

Ακόμη, μέσω του Κέντρου Στήριξης, προσφέρεται η δυνατότητα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να αποθηκεύει και να διανέμει φρέσκα, κατεψυγμένα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες της περιοχής που βρίσκονται σε ανάγκη, στα 5 σπίτια του Οργανισμού στον Νομό Αττικής, αλλά και σε τρίτους φορείς κοινωνικής υποστήριξης.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share