Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Δυστυχώς: Σκάει λουκέτο βόμβα στον Σκλαβενίτη!

Συναγερμός στην αγορά!

30 Απριλίου 2021 12:34
Δυστυχώς: Σκάει λουκέτο βόμβα στον Σκλαβενίτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κίνηση που προκαλεί ερωτηματικά και ανησυχία στην αγορά, προχώρησε ο Σκλαβενίτης καθώς βάζει λουκέτο σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα! Διαβάστε στο Athensmagazine.gr τι έχει συμβεί.

Πρόκειται για το κατάστημα, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Πτολεμαίου στα Τρίκαλα, το οποίο λειτουργούσε στη συγκεκριμένη διεύθυνση εδώ και τρία χρόνια.

Το κατάστημα κλείνει οριστικά, εγκαινιάζοντας ταυτοχρόνως για την περιοχή των Τρικάλων μια νέα εποχή με την λειτουργία ενός μεγάλου, καταστήματος Σκλαβενίτης στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Σκάει λουκέτο βόμβα στον Σκλαβενίτη!

Το νέο κατάστημα, επιφάνειας 3.000 τ.μ., ανοίγει επίσημα τις πύλες του το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου 2021, ακολουθώντας τα πρότυπα παρόμοιων υπεραγορών της «Σκλαβενίτης», σε 38 σημεία της Ελλάδας.

Το νέο κατάστημα εκτός από τρόφιμα θα διαθέτει ρούχα, συσκευές και έπιπλα, παρέχοντας άνεση στον πελάτη και ευρεία γκάμα επιλογών, καθώς θα διαθέτει σχεδόν διπλάσιους κωδικούς προϊόντων, σε σύγκριση με τα κανονικά σούπερ μάρκετ.

Θα στελεχωθεί με το προσωπικό, κυρίως, του καταστήματος της Κολοκοτρώνη.

Μεγάλη Παρασκευή - ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο;

Εορταστικό ωράριο: Μεγάλη Παρασκευή και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Αντίστοιχα το Μεγάλο Σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Όσον αφορά το λιανεμπόριο, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

εορταστικό ωράριο καταστημάτων

Αναλυτικότερα, αναφέρει ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ). Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ εξαιρούνται από το εν λόγω πλαίσιο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι συνέβη στον Σκλαβενίτη.

Σούπερ μάρκετ Lidl - Κίνηση ματ από τη γνωστή αλυσίδα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 19 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας "Πασχαλινό Τσουρέκι Favorina" αξίας 1,99€, η εταιρεία Lidl Ελλάς προσφέρει 0,40€ στο "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο ιδρύθηκε το 1986. Όπως επισημαίνεται, "σκοπός του είναι η μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξης των παιδιών.

Επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς, είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους". Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα είδηση που "έσκασε" για τα Lidl.

Lidl ανακοίνωση

"Ο σκοπός αυτός πραγματοποιείται με τη διαβίωση των παιδιών σε οικογένειες με "μητέρες", σε ανεξάρτητες κατοικίες, αποφεύγοντας την ιδρυματοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται η ψυχονοητική ανάπτυξη και κοινωνική ένταξη των παιδιών που έχουν χάσει τη στήριξη αυτή και που είναι απαραίτητη για να ενταχθούν ως αυτόνομα και ολοκληρωμένα μέλη στην κοινωνία. Μέχρι σήμερα, ο αριθμός των παιδιών που έχει υποστηριχθεί από το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο, ξεπερνά τα 200."

"Σε αυτά τα παιδιά το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια και η Lidl Ελλάς στέκεται αρωγός σε αυτήν του την προσπάθεια, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς", καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share