Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα στην αγορά με Σκλαβενίτη: Πήρε την δύσκολη απόφαση!

Είναι οριστικό!

24 Απριλίου 2021 20:38
Βόμβα στην αγορά με Σκλαβενίτη: Πήρε την δύσκολη απόφαση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ήδη ενημερώσει ότι την Κυριακή των Βαΐων θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 20:00.

Ανοιχτά θα είναι και τα Liδλ καθώς έχουν ανακοινώσει προσφορές για εκείνη τη μέρα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το ωράριο που θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων.

Τα περισσότερα, πιθανόν είναι ανοιχτά με αντίστοιχο ωράριο εκτός από τον Σκλαβενίτη, που δεν έχει προγραμματίσει άνοιγμα, ούτε έχει ενημερώσει σχετικά τους εργαζόμενους να προσέλθουν στην εργασία τους.

Συνεπώς, τα καταστήματα θα είναι κλειστά, παίρνοντας την δύσκολη απόφαση να επιμείνει στην απόφασή του και να μην ανοίγει τα καταστήματά του Κυριακές.

«Βόμβα» απο Σκλαβενίτη - Ανατροπή για την αλυσίδα

«Βόμβα» έριξε ο Σκλαβενίτης, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να αναφέρεται μέσω της ιστοσελίδας της, sklavenitis.gr, στη διαφοροποίηση των ωραρίων εξαιτίας των νέων μέτρων.

Καλό θα ήταν οι πελάτες να γνωρίζουν πως θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και από τη νέα εβδομάδα που θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας ξανά, μετά τις προηγούμενες τραγικές εξελίξεις.

Αλλαγές στον Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτης: Η αλλαγή στο ωράριο λόγω κορωνοϊού

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 20:30 | Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Διαφοροποιήσεις:

Περιφερειακές Ενότητες Αττικής*, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κω, Πέλλας, Χαλκιδικής και δήμοι Βέροιας, Γρεβενών, Ήλιδας (Αμαλιάδα), Ιωαννιτών, Καρδίτσας, Καστοριάς, Λαμιέων, Λοκρών (Αταλάντη), Ρόδου, Σερρών, Χανίων

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 20:30 | Σάββατο: 07:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Εξαιρείται το Eμπορικό Kέντρο The Mall, Μαρούσι, Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:30 - 20:30 | Σάββατο: 08:30 - 20:00

"Λόγω της αυξημένης ζήτησης..." - Έσκασε ανακοίνωση βόμβα από τον Σκλαβενίτη

Την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους από το e-shop του Σκλαβενίτη έχουν πλέον οι καταναλωτές. Ωστόσο τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη με επίσημη ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης η ημέρα παράδοσης της παραγγελίας θα γίνεται μετά από 6 ημέρες και μόνο εντός Δήμου. Βρείτε αναλυτικά προσφορές με ένα κλικ εδώ και οργανώστε τα ψώνια σας.

Έσκασε ανακοίνωση βόμβα από τον Σκλαβενίτη

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, έως 29 Μαρτίου: “Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα/επιχείρηση επιτρέπεται μόνο εντός των ορίων του οικείου Δήμου ή εκτός των ορίων του Δήμου αλλά σε απόσταση έως δύο (2) χιλιόμετρα από την οικία του μετακινούμενου”.

Στην Ενότητα “Εύρεση Καταστήματος” μπορείτε να αναζητήσετε τα Καταστήματα που βρίσκονται στον Δήμο σας ή/και αυτά που βρίσκονται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τη διεύθυνσή σας.

Όσον αφορά στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 6 ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ευχαριστούμε!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share