Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φύτεψε ένα δεντράκι... μπορείς και θα ανταμειφθείς!

22 Απριλίου 2021 12:16
Φύτεψε ένα δεντράκι... μπορείς και θα ανταμειφθείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φίλοι μου δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω πόσο αγαπάω τους σκύλους μου, πόσο θέλω να τους βλέπω να μεγαλώνουν χαρούμενους και υγιείς, να παίζουν στο κήπο, να μου κάνουν συντροφιά. Κι επειδή δεν θέλω να στερούνται τίποτα από τη διατροφή τους, διαλέγω τις τροφές σκύλων County Farms που είναι ιδανικές για ένα υγιεινό, ισορροπημένο γεύμα.

Χάρη στις φυσικές πρώτες ύλες από τη γη και τα συστατικά υψηλής ποιότητας που περιέχουν, αυτά τα πλήρη θρεπτικά γεύματα τούς χαρίζουν τις απαραίτητες πρωτεϊνες και την ενέργεια που χρειάζονται καθημερινά. Κι επειδή μου αρέσει να ενημερώνομαι, έμαθα πως στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, η Country Farms διοργανώνει για πρώτη φορά την ενέργεια «Το καλό είναι στην φύση».

Country Farms

Συμμετέχοντας κι εγώ, με την αγορά μιας συσκευασίας Country Farms 11 ή 12kg, πήρα δώρο ένα δεντράκι και αφού το φύτεψα στον κήπο, το φωτογράφισα προσέχοντας να φαίνεται καθαρά η συσκευασία και ο σκύλος μου και το ανέβασα στα social media μου χρησιμοποιώντας τα σωστά hashtag (#ToΚαλοΕιναιΣτηΦυσηΤους) και κάνοντας tag @Countryfarmsgreece.

Country Farms Αλεξάνδρου

Και ξέρετε τί πέτυχα με όλα τα παραπάνω; Και έκανα κάτι καλό για το περιβάλλον και εξασφάλισα 30% έκπτωση στην επόμενη αγορά συσκευασίας Country Farms. Ακολουθήστε κι εσείς το παράδειγμά μου, για να πετύχετε... διπλό καλό.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια κάντε κλικ στο https://m.me/CountryFarmsGreece.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share