Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κίνηση ματ από τα Lidl

Μεγαλείο ψυχής!

20 Απριλίου 2021 14:25
Κίνηση ματ από τα Lidl
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl, αφού με μια ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο έργο των "Ελληνικών Παιδικών Χωριών" στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Lidl: Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 19 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας "Πασχαλινό Τσουρέκι Favorina" αξίας 1,99€, η εταιρεία Lidl Ελλάς προσφέρει 0,40€ στο "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο ιδρύθηκε το 1986. Όπως επισημαίνεται, "σκοπός του είναι η μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξης των παιδιών.

Επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς, είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους". Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα είδηση που "έσκασε" για τα Lidl.

Lidl ανακοίνωση

"Ο σκοπός αυτός πραγματοποιείται με τη διαβίωση των παιδιών σε οικογένειες με "μητέρες", σε ανεξάρτητες κατοικίες, αποφεύγοντας την ιδρυματοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται η ψυχονοητική ανάπτυξη και κοινωνική ένταξη των παιδιών που έχουν χάσει τη στήριξη αυτή και που είναι απαραίτητη για να ενταχθούν ως αυτόνομα και ολοκληρωμένα μέλη στην κοινωνία. Μέχρι σήμερα, ο αριθμός των παιδιών που έχει υποστηριχθεί από το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο, ξεπερνά τα 200."

"Σε αυτά τα παιδιά το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια και η Lidl Ελλάς στέκεται αρωγός σε αυτήν του την προσπάθεια, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς", καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share