Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: "Ουρές" για αυτή την προσφορά - "Τρέξτε" να προλάβετε

Επωφεληθείτε από τις ακαταμάχητες τιμές

14 Απριλίου 2021 11:04
Σκλαβενίτης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης, μέσω της νέας του ιστοσελίδας σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματά του.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά προσφορές που μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο με μια απλή παραγγελία, ενώ παράλληλα διαβάστε και για άλλη μια προσφορά του Σκλαβενίτη που σίγουρα πρέπει να γνωρίζετε.

Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στην κατηγορία, μπισκότα, σοκολάτες & ζαχαρώδη, ΑΛΛΑΤΙΝΗ Cookies Μπισκότα με Κακάο & Κομμάτια Σοκολάτας 2x175gr στην προνομιακή τιμώ των 1,40 ευρώ. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food με ένα κλικ εδώ!

Προσφορές Σκλαβενίτη

"Λόγω της αυξημένης ζήτησης..." - Έσκασε ανακοίνωση βόμβα από τον Σκλαβενίτη

Την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους από το e-shop του Σκλαβενίτη έχουν πλέον οι καταναλωτές. Ωστόσο τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη με επίσημη ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης η ημέρα παράδοσης της παραγγελίας θα γίνεται μετά από 6 ημέρες και μόνο εντός Δήμου. Βρείτε αναλυτικά προσφορές με ένα κλικ εδώ και οργανώστε τα ψώνια σας. Παράλληλα δείτε και μια προσφορά του Σκλαβενίτη που σίγουρα θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Έσκασε ανακοίνωση βόμβα από τον Σκλαβενίτη

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, έως 29 Μαρτίου: “Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα/επιχείρηση επιτρέπεται μόνο εντός των ορίων του οικείου Δήμου ή εκτός των ορίων του Δήμου αλλά σε απόσταση έως δύο (2) χιλιόμετρα από την οικία του μετακινούμενου”.

Στην Ενότητα “Εύρεση Καταστήματος” μπορείτε να αναζητήσετε τα Καταστήματα που βρίσκονται στον Δήμο σας ή/και αυτά που βρίσκονται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τη διεύθυνσή σας.

Όσον αφορά στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 6 ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ευχαριστούμε!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share