Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

"Λόγω της αυξημένης ζήτησης..." - Έσκασε ανακοίνωση βόμβα από τον Σκλαβενίτη

Τι συνέβη;

24 Μαρτίου 2021 12:59
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους από το e-shop του Σκλαβενίτη έχουν πλέον οι καταναλωτές. Ωστόσο τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη με επίσημη ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης η ημέρα παράδοσης της παραγγελίας θα γίνεται μετά από 6 ημέρες και μόνο εντός Δήμου. Βρείτε αναλυτικά προσφορές με ένα κλικ εδώ και οργανώστε τα ψώνια σας. Παράλληλα δείτε και μια προσφορά του Σκλαβενίτη που σίγουρα θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Έσκασε ανακοίνωση βόμβα από τον Σκλαβενίτη

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, έως 29 Μαρτίου: “Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα/επιχείρηση επιτρέπεται μόνο εντός των ορίων του οικείου Δήμου ή εκτός των ορίων του Δήμου αλλά σε απόσταση έως δύο (2) χιλιόμετρα από την οικία του μετακινούμενου”.

Στην Ενότητα “Εύρεση Καταστήματος” μπορείτε να αναζητήσετε τα Καταστήματα που βρίσκονται στον Δήμο σας ή/και αυτά που βρίσκονται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τη διεύθυνσή σας.

Όσον αφορά στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 6 ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ευχαριστούμε!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share