Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή με Jumbo: H νέα απόφαση του Απόστολου Βακάκη

Από ανατροπή σε ανατροπή τα Jumbo

2 Φεβρουαρίου 2021 14:53
Ανατροπή με Jumbo: H νέα απόφαση του Απόστολου Βακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από ανατροπή σε ανατροπή τα Jumbo.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Jumbo αποφάσισε να ξαναμπεί στο παιχνίδι του click inside αίροντας την απόφαση που είχε λάβει πριν από λίγες ώρες να κλείσει τα καταστήματά της στις κόκκινες περιοχές (Αθήνα, Χαλκίδα και Πάτρα).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως καταλυτικό ρόλο στην παραπάνω απόφαση έπαιξε η ερμηνευτική εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, βάση της οποίας όσες επιχειρήσεις έχουν έστω και δευτερεύοντα ΚΑΔ για την πώληση ειδών ένδυσης και υπόδησης και επιλέξουν να μείνουν κλειστές, θα μεταφέρονται στο καθεστώς της ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ανατροπή με Jumbo

Κάτι που για την εταιρεία κρίθηκε ασύμφορο καθώς χάνει σημαντικά από τα προνόμια και την ευελιξία της.

Την ίδια ώρα η εταιρεία προετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το click away.

Υπενθυμίζεται ότι η Jumbo έχει αποφασίσει να απέχει από τη συγκεκριμένη μέθοδο αγορών.

Nα σημειωθεί ότι η Jumbo μπορεί να συμμετέχει στη μέθοδο του click inside καθώς διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοπωλείου.

Συναγερμός στα Jumbo - Μαζικά λουκέτα από σήμερα!

Κλειστά θα παραμείνουν από σήμερα 1η Φεβρουαρίου τα καταστήματα των Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα , τα οποία δεν θα λειτουργήσουν με click away στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Jumbo: Κλειστά από σήμερα (01/02) τα καταστήματα σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Jumbo:

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, παρά την πρόθεσή μας να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να σας εξυπηρετήσουμε, δυστυχώς, τα καταστήματα Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε σύντομα, να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και σε αυτές τις περιοχές. Τα υπόλοιπα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και πριν (χωρίς ραντεβού). Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το ESHOP της ΚΥΠΡΟΥ έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά! Ευχαριστούμε πολύ!».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share