Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανοίγουν και τα Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις "κόκκινες" περιοχές

Ανατροπή δεδομένα!

2 Φεβρουαρίου 2021 10:49
Ανοίγουν και τα Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΖΑRA: Στροφή 180 μοιρών και από τον όμιλο Inditex (ZARA, Pull&Bear κ.ά.) ο οποίος αποφάσισε να λειτουργήσει τελικά το δίκτυό του στις "κόκκινες” περιοχές με το μοντέλο click inside.

Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν τα στελέχη της θυγατρικής στην Ελλάδα με τα κεντρικά στην Ισπανία.

 Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις 'κόκκινες' περιοχές

Πήγες της Inditex ανέφεραν στο Capital.gr, ότι ο λόγος που δεν λειτουργήσαν τα καταστήματα του ομίλου στις "κόκκινες” περιοχές το περασμένο Σάββατο και σήμερα Δευτέρα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προλάβαιναν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα -το ΦΕΚ δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Άλλες πηγές πάντως υποστηρίζουν πως τόσο ο όμιλος Inditex όσο και η Jumbo "αναγκάστηκαν” να ανοίξουν τα καταστήματά τους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαιρούνταν από τα μέτρα στήριξης.

ZARA: Αγοράστε πλεκτή φούστα midi μόνο με 7,99€ από 22,95!

Μπορεί τα μαγαζιά να έκλεισαν ξανά, με κάποια να λειτουργούν με click in shop -διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτό το μέτρο-, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" και μια midi φούστα από τα καταστήματα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 7,99€.

Κοιτάζοντας τις προσφορές των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια καφέ πλεκτή φούστα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τα παπούτσια που μπορείτε να συνδυάσετε με τη φούστα.

Μια μικρή περιγραφή:

Φούστα pencil ριπ με λάστιχο στη μέση. Για να την αγοράσετε τώρα, online, μπείτε εδώ.

ΥΛΙΚΑ

  • 54% ΝΑΪΛΟΝ
  • 46% ΒΙΣΚΟΖΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο.
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό.
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα μόνο μεταλλικές ουσίες.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

Δείτε τη φούστα:

undefined

undefined

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share