Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Lidl: "Χτυπούν" τον ανταγωνισμό με προσφορές σε έπιπλα - Τιμές έκπληξη

Οι προσφορές που έβαλαν είναι αξεπέραστες!

28 Ιανουαρίου 2021 12:53
Lidl:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

σούπερ μάρκετ Lidl αποφάσισαν να... "χτυπήσουν", όχι μόνο τους γνωστούς ανταγωνιστές με τις προσφορές που βγάζουν σε είδη πρώτης ανάγκης -δείτε εδώ τις προσφορές που ισχύουν μέχρι 30/01-, αλλά και εταιρείες επίπλων! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ειδικότερα, αυτές τις ημέρες, υπάρχει μια ειδική προσφορά για ντουλάπια μπάνιου και άλλα χρήσιμα είδη νοικοκυριού, τα οποία είναι πάμφθηνα, καθώς οι τιμές τους ξεκινούν από 24,99 ευρώ!

Δείτε τα:

προσφορές στα Lidl

Lidl προσφορές

Lidl: Αυτά τα προϊόντα σαρώνουν και κάνουν τους ανταγωνιστές να τρέμουν

Σε ποια προϊόντα "έκπληξη" σαρώνουν τα Lidl και αναμένεται να τα ενισχύσουν σε βάρος των ανταγωνιστών τους; Το Athensmagazine.gr έμαθε και σας παρουσιάζει παρακάτω.

Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές ολοένα και περισσότερο εμπιστεύονται τις εκπτωτικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την αγορά φρούτων και λαχανικών, όπως προκύπτει από μελέτη της εταιρείας Oliver Wyman. Αν και πολλοί θα περίμεναν ότι τα Lidl θα επιλέγονταν για προϊόντα όπως χαρτιά, μπίρες και σνακς, η γνωστή αλυσίδα φαίνεται ότι σαρώνει στα φρούτα και στα λαχανικά στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με έρευνα, οι Δανοί αγόρασαν το 41% των φρέσκων φρούτων και λαχανικών από εκπτωτικές αλυσίδες το 2017, οι Γερμανοί σε ποσοστό 39% και οι Πολωνοί κατά 31%. Στον αντίποδα, μόλις το 5% των Ισπανών προμηθεύτηκε οπωροκηπευτικά από discount stores, καθώς οι κάτοικοι της Ιβηρικής και οι Ιταλοί εξακολουθούν να προτιμούν τις λαϊκές αγορές ή τα μικρά μαγαζιά.

κέρδη Lidl

Στην έκθεση τονίζεται πως στη Γερμανία το 57% των καρότων αγοράζεται από εκπτωτικές αλυσίδες, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στην Ισπανία σε 14%. Παρόμοια είναι η εικόνα και στα φρέσκα φρούτα: το 47% των μήλων και το 54% των πορτοκαλιών πωλούνται σε καταστήματα με χαμηλές τιμές στη Γερμανία. Τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ισπανία είναι 12% για τα μήλα και 8% για τα πορτοκάλια.

Υπογραμμίζεται ότι οι μπανάνες είναι το φρούτο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, και σε ό,τι αφορά τα λαχανικά πιο δημοφιλή είναι τα καρότα, οι ντομάτες και τα αγγούρια. Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι τη δεκαετία του 1970 οι αλυσίδες με χαμηλότερες τιμές δεν πουλούσαν σχεδόν καθόλου φρούτα και λαχανικά.

Η γκάμα των πελατών

Σήμερα οι εκπτωτικές αλυσίδες, όπως οι Lidl, δουλεύουν προς την κατεύθυνση της επέκτασης του τομέα των φρούτων και λαχανικών που προσφέρουν, ώστε να απευθυνθούν και σε καταναλωτές της ανώτερης και μεσαίας τάξης σε αστικές περιοχές, προσφέροντας καλής ποιότητας φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε πιο προσιτές τιμές. Πρόκειται για ένα τοπίο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ωστόσο, μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, διαβάστε εδώ κάποιες καταγγελίες πελατών.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share