Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκπληκτικές προσφορές στα Lidl από σήμερα 25/01 - Μην τις χάσετε

Μέχρι πότε ισχύουν οι προσφορές αυτές;

25 Ιανουαρίου 2021 09:32
Εκπληκτικές προσφορές στα Lidl από σήμερα 25/01 - Μην τις χάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Χαμός" με τις προσφορές που βγάζουν τα Lidl από σήμερα Δευτέρα 25/01 έως το Σάββατο 30/01 και αυτό γιατί "χτυπάνε" τον ανταγωνισμό με σούπερ χαμηλές τιμές επώνυμων προϊόντων! Επωφεληθείτε από αυτές τις τιμές και γεμίστε το τραπέζι σας!

Η γνωστή αλυσίδα, ενημερώνει τους καταναλωτές πάντα νωρίτερα από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα όλοι να γνωρίζουν τα ψώνια της νέας εβδομάδας. Ειδικότερα, μέσα από το site της αλυσίδας, είδαμε τις προσφορές που ξεκινούν σήμερα 25/01, οι οποίες σίγουρα σας αφορούν, καθώς είδη πρώτης ανάγκης έχουν εκπληκτικές τιμές.

Για να δείτε αναλυτικά τις προσφορές, μπείτε εδώ. Εκτός όμως, από τις προσφορές, δείτε εδώ και μια τρομερή ανακοίνωση της γνωστής αλυσίδας.

Lidl Ελλάς: Η απίστευτη κίνηση που "έλιωσε" τον ανταγωνισμό

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η Lidl Ελλάς, καθώς η νέα καμπάνια της είναι αφιερωμένη στους εργαζομένους της, με τίτλο "Ένα μεγάλο ευχαριστώ", λέγοντάς τους ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις.

Κάθε μέρα οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν σε όλους το καλύτερο. Και το κάνουν με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πάθος. Είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, όποτε χρειάζεται. Συνεπείς σε αυτό που κάνουν, πιστοί στις αξίες της εταιρίας και αφοσιωμένοι στο έργο τους, που σήμερα είναι σημαντικότερο από ποτέ.

Lidl Ελλάς εργαζόμενοι

Για αυτό, σε αυτές τις πρωτόγνωρες ημέρες που η δουλειά είναι κάτι παραπάνω από μια απλή δουλειά, η Lidl αναγνωρίζει το θάρρος, τη συνέπεια και την προσπάθεια των εργαζομένων της, προσφέροντάς τους:

  • Έκτακτες παροχές συνολικής αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ
  • 24ωρη τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης

Η Lidl Ελλάς στέκεται και θα στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους της αναγνωρίζοντας την αδιάκοπη προσπάθειά τους και επιβραβεύοντάς τους με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, για την προσφορά τους, τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share