Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: "Σεισμός" στην αγορά με τη νέα συνεργασία της γνωστής αλυσίδας

Μόλις "έσκασε" η ανακοίνωση!

23 Ιανουαρίου 2021 12:41
ΑΒ Βασιλόπουλος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίθανη ανακοίνωση "έσκασε" για τα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος! Ποια είναι η νέα συνεργασία της γνωστής αλυσίδας;

ΑΒ Βασιλόπουλος: Διαβάστε την ανακοίνωση

Βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας αλλά και στη δική μας καρδιά! Η Θεσσαλία, από αρχαιοτάτων χρόνων, φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της. Τόπος ιδανικός για την καλλιέργεια της γης, με τον Πηνειό ποταμό, τον απέραντο κάμπο και την άμεση γειτνίαση με την περίμετρο των ορέων, όπου κυριαρχούν η κτηνοτροφία και οι αμπελοκαλλιέργειες, η Θεσσαλία διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

Αυτό αναφέρει αρχικά η εταιρεία στην ανακοίνωσή της και συμπληρώνει:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος εμπιστευόμαστε και υποστηρίζουμε σταθερά τον τόπο μας και τους παραγωγούς μας και μαζί τους φροντίζουμε να φέρνουμε τα πιο εκλεκτά προϊόντα και τις πιο αυθεντικές γεύσεις στο τραπέζι μας. Έτσι, έως τις 10 Φεβρουαρίου, ταξιδεύουμε με τις Γεύσεις Ελλάδας στην Θεσσαλία και ανακαλύπτουμε όλους τους γευστικούς “θησαυρούς” της, που ξεχωρίζουν για τα αγνά υλικά, τη νοστιμιά και την εξαιρετική τους ποιότητα.

ΑΒ Βασιλόπουλος νέα συνεργασία

Στα καταστήματα ΑΒ, λοιπόν, αλλά και στο ΑΒ Εshop βρίσκουμε επιλεγμένα και βραβευμένα προϊόντα της θεσσαλικής γης.

Δοκιμάζουμε το παραδοσιακό Μανούρι Θεσσαλίας, που διακρίνεται για τη γλυκιά και ήπια γεύση του, Φέτα ΠΟΠ Τυρνάβου Τσαντίλας, ένα τυρί που ξεχωρίζει για την πλούσια, πικάντικη γεύση του, Κασέρι ΠΟΠ Καλαμπάκας, που παράγεται βάσει παλιάς παραδοσιακής συνταγής, Λουκάνικα μαύρου χοίρου από 100% βιολογικό κρέας και πλούσια γεύση, αλλά και Λουκάνικα Καρδίτσας, από εκλεκτό φρέσκο 100% ελληνικό χοιρινό κρέας.

Απολαμβάνουμε φρέσκο, βραβευμένο Γάλα ημιαποβουτυρωμένο 1,5% ή 3,7% λιπαρά, Αλεύρι ολικής άλεσης και ζυμωτό για τις πιο παραδοσιακές συνταγές, τα “υπέροχα κόκκινα Μήλα” Στάρκινγκ Μαγνησίας, Γλυκά του κουταλιού με έντονα αρώματα και χαρακτηριστική πλούσια γεύση, όπως κυδώνι από τον Βόλο, βατόμουρο από τον Όλυμπο, αγριοβύσσινο από το Πήλιο, αλλά και μαρμελάδα με μήλο και κανέλα από το θρυλικό χωριό των Κενταύρων, Ρεβίθια Λάρισας, Φακές Φαρσάλων, Τσίπουρο Τυρνάβου και Απεριτίφ Μοσχάτο απόσταγμα!

Έως τις 10 Φεβρουαρίου οι Γεύσεις Ελλάδας πάνε στην Θεσσαλία και εμείς στα καταστήματα ΑΒ!

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share