Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ;

ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2021 THE WRITING FIELDS ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΟΝΕΙΡΑ, ΣΤΙΓΜΕΣ

11 Ιανουαρίου 2021 15:29
ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον μαγικό κόσμο των σημειώσεων μας ταξιδεύει η εταιρεία Τhe Writing Fields/Flexbook με ημερολόγια, σημειωματάρια και εταιρικά δώρα που αγκαλιάζουν τις σκέψεις, τα όνειρα και τις στιγμές μας κρατώντας τη μέρα σαν ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει.

Ο νέος κατάλογος ημερολογίων ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για τη χρονιά που έρχεται. Νέα ημερολόγια Surprises με χρώμα στις άκρες των σελίδων, Flexbook Visions με τυπωμένη ράχη, Embraces με ανατρεπτικό οριζόντιο λάστιχο, ταξιδιάρικα Adventure και κομψά Τailormade με εξώφυλλο που θυμίζει ύφασμα tweed.

Τα ημερολόγια 2021 συνδυάζουν το ξεχωριστό design με μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής που βλέπει στον κόσμο των σημειώσεων μια εμπειρία αυτογνωσίας. Μια άλλη οπτική της ζωής που έφερε το brand Flexbook, ένα καθαρά ελληνικό concept, σε 33 χώρες.

Με μια αξιοσημείωτη ιστορία 60 ετών, η ανάπτυξη της εταιρείας Τhe Writing Fields/Flexbook στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι σημαντική. Παράλληλα, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε νέα εταιρικά δώρα, που αν και δεν είναι πάντα προϊόντα σημειώσεων διατηρούν τη δική της σχεδιαστική αντίληψη και αισθητική.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share