Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Σούπερ προσφορές στα Lidl από Δευτέρα 4/1 - "Τρέξτε" να προλάβετε

Θα επωφεληθείτε!

4 Ιανουαρίου 2021 07:25
Σούπερ προσφορές στα Lidl από Δευτέρα 4/1 -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανζουρλισμός με τις προσφορές που βγάζουν τα Lidl από σήμερα Δευτέρα 04/01 και αυτό γιατί "χτυπάνε" τον ανταγωνισμό με χαμηλές τιμές επώνυμων προϊόντων που όλοι έχουν ανάγκη για το σπίτι και το ψυγείο! Μάλιστα, η γνωστή αλυσίδα, ενημερώνει τους καταναλωτές, νωρίτερα από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ.

προσφορές Lidl

Συγκεκριμένα, μέσα από την ιστοσελίδα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, είδαμε τις προσφορές που ξεκινούν από σήμερα 04/01, οι οποίες σίγουρα σας αφορούν, καθώς περιζήτητα τρόφιμα είναι σε τιμές έκπληξη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές και ετοιμάστε ένα γεμάτο... τραπέζι!

Για να δείτε αναλυτικά τις προσφορές, μπείτε εδώ. Ωστόσο, εκτός από τις σούπερ προσφορές, διαβάστε εδώ τι νέο έβαλαν τα Lidl στα καταστήματα.

Lidl: Ποια μεγάλη εταιρεία έχει στα ράφια - Πώς έγινε το Deal;

Ποια γαλακτοβιομηχανία έχει στα ράφια της η Lidl; Μόλις 17 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τα Σκόπια, στην καρδιά της Μακεδονίας όπου παράγονται τα 2/3 του ελληνικού γάλακτος, λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής τροφίμων της χώρας.

Διαβάστε αναλυτικά γι' αυτή τη συνεργασία

Η μονάδα της «Κολιός«, μιας από τις παλαιότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων με δραστηριότητα από το 1948, έχει καλυμμένη επιφάνεια 46 στρέμματα και σε αυτή συγκεντρώνεται η πρώτη ύλη, πρόβειο, γίδινο και αγελαδινό γάλα, από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες των 15 νομών της Μακεδονίας και της Θράκης, για να παραχθούν τα προϊόντα της.

Εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα, την τελευταία τριετία όμως ακόμη περισσότερο, η συνεργασία των δύο πλευρών έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο. Η «Κολιός» αποτελεί έναν από τους προμηθευτές της LIDL στην γκάμα των γαλακτοκομικών προϊόντων, απορροφώντας σημαντικό μέρος των προϊόντων της ελληνικής βιομηχανίας τα οποία διαθέτει στα ράφια των καταστημάτων της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Lidl προϊόντα

Η στρατηγική συνεργασία της «Κολιός«, όμως, περιλαμβάνει και την παραγωγή προϊόντων για τη σειρά με το σήμα «Milbona» της LIDL, η οποία βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το ελληνικό γιαούρτι της «Κολιός» βρίσκεται σε τουλάχιστον 5 ευρωπαϊκές χώρες και η φέτα της σε ολόκληρη τη Γερμανία. Η ποιότητα της παραγωγής διασφαλίζεται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και αυτοελέγχου που εφαρμόζει η «Κολιός«, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα (ISO 22000, ISO 9001:2008, BRC, IFS, καθώς επίσης AGROCERT και BIO HELLAS).

Μιλώντας σχετικά, η κα Μαίρη Κολιού, εκ των μελών του δ.σ. της εταιρείας, ανέφερε πως «με τη LIDL μας συνδέει συνεργασία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Σαν εταιρεία δραστηριοποιούμαστε από το 1948.

Από την δεκαετία του ’80 περίπου αρχίσαμε να κάνουμε εξαγωγές στην αρχή με κασέρι, αργότερα με φέτα, γιαούρτι καθώς και με άλλα προϊόντα από την μεγάλη γκάμα των κωδικών που παράγουμε. Εκτιμούμε την προσπάθεια της LIDL, να κάνει γνωστό και το ελληνικό γιαούρτι στο εξωτερικό και συμβάλλουμε σε αυτό με την άριστη ποιότητα του γιαουρτιού που παράγουμε, τόσο για την Ελλάδα όσο και για εξωτερικό».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share