Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Πανικός στα Lidl: Ποιο προϊόν πουλήθηκε 10€ ενώ στα καταστήματα κοστίζει 100; Χαμός στα ταμεία

Το ρούχο που "τρέλανε" τους πάντες!

25 Δεκεμβρίου 2020 15:22
Πανικός στα Lidl: Ποιο προϊόν πουλήθηκε 10€ ενώ στα καταστήματα κοστίζει 100; Χαμός στα ταμεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ποιο προϊόν των Lidl έγινε πανικός; H Lidl πολύ συχνά δίνει ιδιαίτερο βάρος όχι μόνο στα τρόφιμα και τα άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βρίσκει κανείς στις προθήκες του, αλλά και σε είδη ένδυσης, που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος τα προτιμάει!

Συγκεκριμένα, πριν καιρό, το τζάκετ που ανήκει στο fashion brand Esmara της γερμανικής αλυσίδας, ήρθε να ταράξει τα νερά στο χώρο της μόδας, καθώς πουλήθηκε μόνο έναντι 10,4 ευρώ ή 8,99 λίρες Αγγλίας.

Δείτε το:

ένδυση Lidl

Να σημειωθεί πως, όπως συμβαίνει με όλες τις προσφορές της Lidl -δείτε εδώ τι συνέβη με κάποιους πελάτες- που δεν ανήκουν στην κατηγορία των τροφίμων, το εν λόγω προϊόν προσφέρθηκε σε περιορισμένη έκδοση και μόνο για λίγες ημέρες.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ενδύματος πάντως δεν ήταν τυχαία. Όπως ανέφερε η βρετανική Sun, ένα ανάλογο τζάκετ προσφέρεται στην τιμή των 110 ευρώ ή £95 στο asos.com, το μεγαλύτερο fashion e-shop με περισσότερα από 35.000 fashion προϊόντα από 870 εταιρείες!

Lidl: Ανακοίνωση "σεισμός" για τη γνωστή αλυσίδα

Τρομερά είναι τα νέα που "έσκασαν" για την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl. Τι συμβαίνει; Τι αναφέρει μια νέα ανακοίνωση;

Με δύο νέα βραβεία, ένα Gold και ένα Bronze, διακρίθηκε η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο των πρώτων Accounting Awards, τον θεσμό που θεσπίστηκε με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές, που προάγουν την οικονομική αριστεία στο ελληνικό επιχειρείν.

Συγκεκριμένα η εταιρία απέσπασε:

- Gold βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστες Πρακτικές | Εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης» για την υπηρεσία του Dynamic Discounting, η οποία παρέχει στον προμηθευτή μια εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης, μέσω της δυνατότητας προεξόφλησης των τιμολογίων του έναντι έκπτωσης ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως μία εναλλακτική πηγή εσόδων για την ίδια την εταιρία.

Το ποσοστό της έκπτωσης είναι σταθερό και άκρως ανταγωνιστικό. Μέσω της online πλατφόρμας του Dynamic Discounting o προμηθευτής έχει την ευκαιρία να δει τα καταχωρημένα τιμολόγια του, τις καταστάσεις πληρωμών του και να επιλέξει τις προεξοφλήσεις τιμολογίων που επιθυμεί. Η πλατφόρμα παρέχεται δωρεάν και λειτουργεί συγχρόνως ως ένα πληροφοριακό εργαλείο μειώνοντας το διαχειριστικό κόστος των εκατέρωθεν λογιστηρίων.

Lidl Hellas ανακοινώσεις

- Bronze βραβείο στην κατηγορία «Υποδομές και Συστήματα | Πληροφοριακά συστήματα οικονομικής διαχείρισης» για την υπηρεσία Easy Workflow. Πρόκειται για μία λύση απόλυτα αυτοματοποιημένη που αντικαθιστά παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας τιμολογίων στη φυσική τους μορφή και καθιστά την πολύπλοκη αυτή διαδικασία ευκολότερη, ταχύτερη και ασφαλή.

Η Lidl Ελλάς επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι προτεραιότητά της παραμένει να καινοτομεί, να εξελίσσεται και να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής της καθημερινότητας. Μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, διαβάστε εδώ μια καταγγελία.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share