Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σεισμός σήμερα στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη - Τι συμβαίνει σ' όλα τα καταστήματά του;

Τεράστια κίνηση!

13 Δεκεμβρίου 2020 11:07
Σεισμός σήμερα στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη - Τι συμβαίνει σ' όλα τα καταστήματά του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ που επιθυμούν σήμερα, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα ανεβάζουν ρολά και τα καταστήματα λιανικής μόνο για αγορές με click away.

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ για αύριο Κυριακή είναι 11 το πρωί με 6 το απόγευμα. Ωστόσο μεγάλες αλυσίδες, όπως ο Σκλαβενίτης και Μασούτης θα παραμείνουν κλειστές την Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους. Υπενθυμίζεται, ότι από τις 7 Δεκεμβρίου στα σούπερ μάρκετ διατίθενται και χριστουγεννιάτικα είδη, μετά τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης και αφού η πώληση διάφορων ειδών είχε σταματήσει.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό ο Αδωνις Γεωργιάδης, δεν θα πωλούνται παιχνίδια μέσα στα καταστήματα, ωστόσο θα επιτρέπεται το click away για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Σκλαβενίτης: Η προσφορά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους

Ο Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματα του.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά προσφορές που μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο με μια απλή παραγγελία, ενώ παράλληλα διαβάστε για άλλη μια απίστευτη προσφορά από τα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα επιδόρπια τις κρέμες Γιώτης άνθος Αραβοσίτου στην προνομοιακή τιμή των 2,02 ευρώ. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food ΕΔΩ!

Συναγερμός σ' αυτά τα καταστήματα Σκλαβενίτη - Μεγάλη ανησυχία

Τα κρούσματα στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» που κατάφεραν να επιβεβαιώσουν δημοσιοποίησαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εμπορουπαλλάηλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των εργαζομένων, το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν τα εξής κρούσματα κορωνοϊού στην συγκεκριμένη αλυσίδα:

  • Άλιμος 11 κρούσματα
  • Μαρούσι – Avenue 5
  • Γαλάτσι (Ελευθερίου Βενιζελου) 6
  • Καισαριανής 3
  • Ν. Σμύρνη 3
  • Χαλκηδόνα 7
  • Σεβαστουπόλεως 7
  • Κεντρικά (μόνο σε ένα τμήμα) 2
  • Πολλά κρούσματα σε καταστήματα στην Πάτρα.
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share