Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην αγορά: Λουκέτο σε Lidl!

Τι συνέβη;

6 Δεκεμβρίου 2020 11:42
Συναγερμός στην αγορά: Λουκέτο σε Lidl!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκλεισε το κατάστημα του LIDL στην παλιά οδό Ξάνθης στην Κομοτηνή λόγω κορωνοϊού. Το λουκέτο είναι προσωρινό κι επιβλήθηκε σήμερα το απόγευμα, οπότε κι έκλεισε το super market, πλην όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς η αιτία. Μάλιστα δεν είναι το πρώτο κατάστημα της συγκεκριμένης αλυσίδας που κλείνει λόγω κορωνοϊού.

Την ώρα του λουκέτου εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους πελάτες πως το κατάστημα κλείνει λόγω κρούσματος κορωνοϊού, ωστόσο το λουκέτο δύναται να επιβλήθηκε λόγω παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού εξαιτίας συνωστισμού. Απαντήσεις θα δώσει η αυριανή ενημέρωση από την ΕΛΑΣ για τα πρόστιμα σε επίπεδο ΑΜΘ.

Όργια από τα Lidl - Τεράστια απάτη

Νέες καταγγελίες κάνουν στα social media πελάτες των σούπερ μάρκετ Lidl. Έτσι, μετά την προσφορά «μούφα» που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, οι πελάτες βάζουν εκ νέου στο στόχαστρό του την εφαρμογή Lidl plus.

Συγκεκριμένα, μετά τον χαρακτηρισμό ως εφαρμογή με προσφορές «κοροϊδία», τονίζουν χαρακτηριστικά:

-Κοροϊδεύετε τον κόσμο με αυτή την εφαρμογή! Τρεις φορές δεν μου έχει γίνει έκπτωση. Στο κατάστημα προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Όταν βλέπουν ότι δεν τους παίρνει μου λένε να πάρω τηλέφωνο τη γραμμή επικοινωνίας. Πήρα τηλέφωνο. Ακόμα περιμένω την απάντησή σας…

-«Πιο απάτη δε γίνεται! Έχω ψωνίσει με τα κουπόνια της εφαρμογής πάνω από δέκα φορές και σε διάστημα εβδομάδων και ΟΛΕΣ τις φορές το ξυστό έγραφε δοκιμάστε ξανά!»

-Να κερδίσεις τι? Εκπτωση σε μπάμιες και σοκολατάκια?Είναι μια εφαρμογή που καταγράφει με την έγκρισή σου πλέον τις καταναλωτικές συνήθειές σου.

-Στην ουσία μιλάμε για μια «έκπτωση» 3 με 5 ευρώ το μήνα …..στην καλύτερη…

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share