Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Όργια από τα Lidl - Τεράστια απάτη

Χαμός!

5 Δεκεμβρίου 2020 16:49
Όργια από τα Lidl - Τεράστια απάτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες καταγγελίες κάνουν στα social media πελάτες των σούπερ μάρκετ Lidl. Έτσι, μετά την προσφορά «μούφα» που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, οι πελάτες βάζουν εκ νέου στο στόχαστρό του την εφαρμογή Lidl plus.

Συγκεκριμένα, μετά τον χαρακτηρισμό ως εφαρμογή με προσφορές «κοροϊδία», τονίζουν χαρακτηριστικά:

-Κοροϊδεύετε τον κόσμο με αυτή την εφαρμογή! Τρεις φορές δεν μου έχει γίνει έκπτωση. Στο κατάστημα προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Όταν βλέπουν ότι δεν τους παίρνει μου λένε να πάρω τηλέφωνο τη γραμμή επικοινωνίας. Πήρα τηλέφωνο. Ακόμα περιμένω την απάντησή σας…

-«Πιο απάτη δε γίνεται! Έχω ψωνίσει με τα κουπόνια της εφαρμογής πάνω από δέκα φορές και σε διάστημα εβδομάδων και ΟΛΕΣ τις φορές το ξυστό έγραφε δοκιμάστε ξανά!»

-Να κερδίσεις τι? Εκπτωση σε μπάμιες και σοκολατάκια?Είναι μια εφαρμογή που καταγράφει με την έγκρισή σου πλέον τις καταναλωτικές συνήθειές σου.

-Στην ουσία μιλάμε για μια «έκπτωση» 3 με 5 ευρώ το μήνα …..στην καλύτερη…

Καταγγελία Lidl

Θρίλερ με τα Lidl - Αποχωρούν άρον άρον οι πελάτες γιατί...

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από την τελευταία παρέμβαση του σωματείου στον χώρο των σουπερμάρκετ για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Τα μέτρα προστασίας είναι ανεπαρκή ή ανύπαρκτα την στιγμή που οι ειδικοί κάνουν λόγο για έξαρση της πανδημίας. Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώνεται με το χειρότερο τρόπο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share