Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Black Friday και στον Σκλαβενίτη: "Σεισμός" με την τεράστια προσφορά

Επωφεληθείτε από τις απίστευτες προσφορές

27 Νοεμβρίου 2020 10:34
Black Friday και στον Σκλαβενίτη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματα του.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά προσφορές που μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο με μια απλή παραγγελία, ενώ παράλληλα διαβάστε για την κίνηση που έφερε αναταραχή στα ελληνικά σούπερ μάρκετ.

Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής, την ενυδατική κρέμα ημέρας της Bioten, μόνο με 3,72 ευρώ. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food ΕΔΩ!

Τεράστια απόφαση του Σκλαβενίτη: Δίνει χρήματα στους...

Διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης εμφανίζει η Σκλαβενίτης στο εννεάμηνο του 2020, σύμφωνα με το FnB Daily συνεχίζοντας την έντονα ανοδική πορεία, που ξεκίνησε από την περίοδο του lockdown (δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου), όπου, εν μέσω ισχύος των μέτρων ασφαλείας, παρατηρήθηκε αυξημένη κατανάλωση σε είδη διατροφής και οικιακής χρήσης.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η δυναμική αυτή απόδοση της αλυσίδας υποστηρίζεται από μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και πρωτοβουλιών και συνοδεύεται από ισχυρές επενδύσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τους πρώτους μήνες του 2020, πραγματοποιήθηκε η είσοδος της εταιρείας στο ψηφιακό λιανεμπόριο, μέσω της επένδυσης στο caremarket.gr, η αναβάθμιση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη και εντός του έτους θα ενσωματωθεί πλήρως στο brand Σκλαβενίτης.
  • Συνήφθη στρατηγική συνεργασία με την πλατφόρμα online παραγγελιών efood, που αποτέλεσε τη σημαντικότερη διαδικτυακή επιλογή των καταναλωτών για άμεση προμήθεια βασικών αγαθών, στη διάρκεια της καραντίνας.
  • Δημιουργήθηκε το δεύτερο υπερσύγχρονο e-hub στην Πέτρου Ράλλη, μια σημαντική επένδυση με στόχο την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών.

Ουρές για την απίστευτη προσφορά από τα καταστήματα Σκλαβενίτη - Η σούπερ προσφορά που ανακοίνωσαν

Ο Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματα του.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά προσφορές που μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο με μια απλή παραγγελία, ενώ παράλληλα διαβάστε ποια είναι τα προϊόντα που εξαφανίζονται από τα ράφια των σουπερ μάρκετ.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα απορρυπαντικά ρούχων, το OMINO BIANCO αφρός Μασσαλίας 1+1 δώρο, μόνο με 6,98 ευρώ. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food ΕΔΩ

Φρενίτιδα στον Σκλαβενίτη - Νέα συνεργασία "βόμβα"

Σκλαβενίτης: Η Ροδούλα με περισσότερο από 20 χρόνια στην παραγωγή εκλεκτών προϊόντων ζύμης και γλυκού, με παρουσία τα τελευταία χρόνια και στο κομμάτι του supermarket, με ευρεία γκάμα λαχταριστών προϊόντων και στις δυο κατηγορίες.

Τα προϊόντα αυτά έχουν δημιουργήσει νέες τάσεις και προτάσεις για τον τελικό καταναλωτή με leading προϊόν την
λαχταριστή και ιδιαίτερη Πατσαβουρόπιτα. Η Ροδούλα θέλοντας να εξυπηρετήσει την συνεχή ζήτηση των προϊόντων της, έρχεται να επεκτείνει το δίκτυο διανομής, τοποθετώντας τα προϊόντα της, στα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Η συνεργασία ξεκινάει με δυο best selling κωδικούς την Πατσαβουρόπιτα Μυτιλήνης με κασέρι και κεφαλοτύρι και την Πατσαβουρόπιτα Κρήτης με φρέσκο σπανάκι και φέτα. Για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα επισκεφτείτε την σελίδα μας στο rodoula.gr και βρείτε το κατάστημα της περιοχής σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share