Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Κρέας "Του Χασάπη" στα Lidl: Ποια βιομηχανία τα παρασκευάζει; Δε φαντάζεστε

Δεν πάει ο νου σας

23 Νοεμβρίου 2020 06:52
Κρέας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια ελληνική βιομηχανία κρεάτων κρύβεται πίσω από το brand "Του χασάπη" των Lidl Ελλάς; Είμαστε σίγουροι, ότι δεν πάει ο νους σας,

Στη Lidl καλωσορίζουν ακόμα περισσότερα ελληνικά κρέατα από επιλεγμένες φάρμες του τόπου μας για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές κάθε μέρα φρέσκο χοιρινό και βόειο ελληνικό κρέας στην καλύτερη τιμή. Η εταιρία πρόσθεσε έξι νέα προϊόντα "ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ" από ελληνικό κόκκινο κρέας, εμπλουτίζοντας την ποικιλία της.

Σε όλα τα καταστήματα LIDL υπάρχουν:

  • Ελληνική μπριζόλα χοιρινή με κόκαλο 650g
  • Ελληνική μπριζόλα χοιρινή λαιμού με κόκαλο 650g
  • Ελληνική τηγανιά χοιρινή 450g
  • Ελληνικός κιμάς χοιρινός 450g
  • Ελληνικό τας κεμπάπ βόειο 450g
  • Ελληνικός κιμάς βόειος 400g

Lidl κρέατα του Χασάπη

Από την επιλογή και την αποθήκευση, μέχρι τη μεταφορά και την πώλησή τους, τα προϊόντα δεν έχουν φτάσει τυχαία εκεί. Επιλέγονται με τα πιο αυστηρά κριτήρια, περνούν από συνεχή έλεγχο, απολαμβάνουν σε όλα τα στάδια τη φροντίδα που απαιτείται, για να διατηρήσουν την ποιότητά τους. Και όταν φτάνουν στα Lidl, αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

Στη συσκευασία κάθε προϊόντος αναγράφεται η προέλευσή του, καθώς και οι ημερομηνίες παραγωγής και λήξης. Τα συσκευασμένα προϊόντα δε μένουν εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες, αντιθέτως βρίσκονται προστατευμένα, διατηρώντας τη φρεσκάδα, τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση τους.

Ακόμη, τα προϊόντα μεταφέρονται σε ειδικούς θαλάμους, με υψηλής τεχνολογίας υλικά και ειδικές παγοκύστες που εξασφαλίζουν τη σωστή θερμοκρασία για τη συντήρησή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα προϊόντα "Του Χασάπη" ανήκουν στην εταιρεία Νιτσιάκος. Η εταιρεία Νιτσιάκος λοιπόν, είναι υπεύθυνη για την ποιότητα του εν λόγω brand, που έχει αγαπηθεί από τους πελάτες των Lidl.

Τέλος, τα Lidl συνεργάζονται με την Agrolab RDS, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ελληνικά εργαστήρια ολοκληρωμένων και συμβουλευτικών λύσεων στη βιομηχανία τροφίμων και προχωρούν σε επιπλέον συστηματικό έλεγχο υγιεινής και ασφάλειας των νωπών προϊόντων μας.

Έτσι, στα Lidl φροντίζουν ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν όλα τα καλά! Και μιας και αναφερθήκαμε στη γνωστή αλυσίδα, δείτε εδώ τις σούπερ προσφορές της εβδομάδας.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share