Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη προσφορά από τον Σκλαβενίτη - Το προϊόν που έχει 1+1 και σίγουρα το χρειάζεστε

Τρέξτε να προλάβετε την απίστευτη προσφορά

14 Νοεμβρίου 2020 12:51
Απίστευτη προσφορά από τον Σκλαβενίτη - Το προϊόν που έχει 1+1 και σίγουρα το χρειάζεστε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματα του.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά προσφορές που μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο με μια απλή παραγγελία, ενώ παράλληλα διαβάστε ποια είναι τα προϊόντα που εξαφανίζονται από τα ράφια των σουπερ μάρκετ.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα απορρυπαντικά ρούχων το Skip απορρυπαντικό σκόνη πλυντηρίου ρούχων Active Clean 20 μεζ. στα 7,58 ευρώ και φυσικά είναι 1+1. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food ΕΔΩ.

Ανατροπή με το ωράριο των σούπερ μάρκετ! Τι ισχύει για delivery, μίνι μάρκετ και περίπτερα

Από σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ ενώ delivery τροφίμων από σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ θα μπορεί να γίνεται έως τη 01.00 π.μ.

Έτσι καθ' όλο το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων προβλέπονται τα εξής:

  • Τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30.
  • Ειδικά, για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) και τα μίνι μάρκετ διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20.30 και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
  • Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ' όλο το 24ωρο.
  • Σημειώνεται ότι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία κάθε εμπορικού καταστήματος που λειτουργεί σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013 (Α' 173). Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με αφορμή τη σημερινή δημοσίευση στο ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με το νέο πακέτο περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19 που θα ισχύσουν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Κορωνοϊός: Άλλαξαν οι μέρες για καραντίνα - Τι ισχύει για όσους ήρθαν σε επαφή με κρούσμα

Νέες οδηγίες για την απομόνωση και την καραντίνα θα πρέπει πλέον να τηρούν οι πολίτες οι οποίοι είτε εντοπίζονται θετικοί στον κορωνοϊό, είτε έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ενώ, ανατριχιαστικό ήταν το μήνυμα ενός 28χρονου λίγο πριν πεθάνει από τον φονικό ιό.

Ειδικότερα έπειτα από απόφαση της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας, επικαιροποιήθηκαν τα πρωτόκολλα για τη λήξη της απομόνωσης, της καραντίνας καθώς και για την επιστροφή στην εργασία. Τα πρωτόκολλα έχουν ήδη υιοθετηθεί από τον ΕΟΔΥ.

Οι νέες οδηγίες για την καραντίνα έχουν βασιστεί στις πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων – ECDC και ενσωματώνονται πλέον και στα μέτρα της χώρας μας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share