Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Lidl: Η φήμη έγινε είδηση - Έσκασε η ανακοίνωση!

Σούσουρο με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

6 Νοεμβρίου 2020 06:58
Lidl: Η φήμη έγινε είδηση - Έσκασε η ανακοίνωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το νέο της κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα, επί της λεωφόρου Πειραιώς 205-209 & Χαμοστέρνας, τηρουμένων όλων των κανόνων προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.297 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις στάθμευσης σε 2 επίπεδα καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων στο ισόγειο πάρκινγκ.

Με στόχο τη βέλτιστη πλοήγηση και την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, η πρόσβαση στο κατάστημα γίνεται με κυλιόμενες σκάλες, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος και προσφέρονται ειδικά καρότσια αγορών για τα παιδιά.

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: Πανικός με τη νέα εφαρμογή των Lidl: Έφερε τα πάνω - κάτω

Δίνοντας έμφαση στη "φρεσκάδα", η Lidl Ελλάς ενσωματώνει ολοένα και περισσότερα ελληνικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα τόσο με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας όσο και επώνυμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε αγαπημένες μάρκες και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αδιαπραγμάτευτης ποιότητας.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων αλλά και με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, η εταιρία διασφαλίζει πέρα από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της.

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share