Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είναι ξεφτίλα..." - Σούσουρο στα Lidl με τη νέα ανακοίνωση

Το σχόλιο που μας άφησε άφωνους!

2 Νοεμβρίου 2020 07:08
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Χαμός" επικράτησε σε μια νέα ανακοίνωση που έκανε η γνωστή αλυσίδα super market, Lidl. Τι συνέβη και γιατί έγραψαν στα σχόλια αυτό το πράγμα;

Ειδικότερα, μέσα από το Facebook της Lidl Hellas, είδαμε μια ανακοίνωση όπου έγραφε "Προσφορές & εκπλήξεις στο νέο φυλλάδιο Lidl!" και όπως είναι λογικό, αρκετοί έτρεξαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Σε ένα από αυτά λοιπόν, μια γυναίκα αναφερόταν στα σακουλάκια του super market, τα οποία, όπως είπε, δεν αντέχουν καθόλου.

Η γυναίκα έγραψε: "Όλα καλά, αλλά τα σακουλάκια που έχετε για τα φρούτα είναι ξεφτίλα, δεν χωράει ούτε ένα κιλό μήλα και σπάνε όταν εγώ θέλω να πάρω 5 κιλά πατάτες. Πέστε μου που θα τις βάλω". Αμέσως μετά, μια ακόμα γυναίκα συμφώνησε, ωστόσο η επίσημη σελίδα των Lidl, έδωσε την απάντησή της. Εκτός από αυτά τα σχόλια, δείτε εδώ ποιο είναι το προϊόν που "παίζουν" τρομερό... ξύλο στα Lidl για αυτό.

Δείτε τα σχόλια:

"Μακριά από τα Lidl, είναι ο ορισμός της κοροϊδίας!": Καταγγελίες σοκ για τη γνωστή αλυσίδα

Αρκετές είναι οι καταγγελίες που γίνονται στα social media για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl. Τι συμβαίνει; Πού αναφέρεται ο κόσμος;

Συγκεκριμένα, μετά την προσφορά "μούφα" και τις προσφορές -δείτε εδώ της εβδομάδας- "κοροϊδία", πολίτες τονίζουν: "Μακριά από τα Lidl -Το φυλλάδιό τους είναι ο ορισμός της κοροϊδίας". Μάλιστα στο διάλογο που έγινε στα social media με αφορμή σχετική ανάρτηση της aftodioikisi.gr, εργαζόμενη στην εταιρεία έρχεται σε αντιπαράθεση με όσους καλούν τους πολίτες να μην ψωνίζουν από τα Lidl, λέγοντας χαρακτηριστικά: "να κλείσουν αλλά να μας πληρώνεις μετά εσύ τόσες εκατοντάδες οικογένειες!"

Μέχρι που ένας από τους συμμετέχοντες στο διάλογο βάζει τα πράγματα στη θέση τους: "Ας μην ξεχνάμε ότι δουλεύουν Έλληνες στο lidl. Δεν είναι υπεύθυνοι οι υπάλληλοι για την λανθασμένη πολιτική της εταιρείας όσο αφορά τις προσφορές η οτιδήποτε άλλο", τονίζει.

Δείτε παρακάτω κάποια σχόλια, όπως παρουσιάστηκα στο aftodioikisi.gr:

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share