Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αν περιποιείστε το πρόσωπο σας τότε σίγουρα αυτό το προϊόν πρέπει να το αγοράσετε - Απίστευτη προσφορά

Τρέξτε να προλάβετε την απίστευτη προσφορά

31 Οκτωβρίου 2020 15:32
ΑΒ Βασιλόπουλος: Αν περιποιείστε το πρόσωπο σας τότε σίγουρα αυτό το προϊόν πρέπει να το αγοράσετε - Απίστευτη προσφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα γυναικείας περιποίησης, Nivea, σε απίστευτα οικονομική τιμή, καθώς το τζελ καθαρισμού προσώπου για λιπαρή επιδερμίδα κοστίζει από 5.50 ευρώ μόνο 2,75 ευρώ.

Προλάβετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί και επωφεληθείτε από την απίστευτα οινομική τιμή. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε μέσω των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είτε από το eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ μερικές ακόμη προσφορές, ενώ δείτε πως θα κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από τα καταστήματα ΑΒ.

Απίστευτες προσφορές στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

Κίνηση ματ από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Σε μια κίνηση ματ για καλό σκοπό προχωράνε τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τον Τομέα Καλλυντικών της Henkel Hellas, υποστηρίζοντας το έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ, για την κάλυψη των θεραπειών για τα παιδιά με αναπηρία.

Κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και στήριξη, αφού καθημερινά πρέπει να προσπαθήσουν παραπάνω και να είναι γενναία, για να παίξουν, να εκφραστούν και να ζήσουν κανονικά σαν παιδιά.

Με αίσθημα ευθύνης, ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντάς τους 600 θεραπείες αποκατάστασης!

Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας, ενισχύουν ουσιαστικά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για την κάλυψη των αναγκαίων θεραπειών των παιδιών με αναπηρία, με στόχο να χαρίσουν χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς ήρωες!

Παράλληλα, όπως αναφέρει κοινή ανακοίνωση των δυο εταιριών, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel σε μοναδικές προσφορές έως -50%!

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και να γίνετε κι εσείς οικονομικοί υιοθέτες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://elepap.gr, επίσης διαβάστε πως θα κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΑΒ Βασιλόπουλος κίνηση ματ σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share