Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός με τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσει καμία γυναίκα

Τρέξτε να προλάβετε!

30 Οκτωβρίου 2020 12:05
Πανικός με τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσει καμία γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα γυναικείας περιποίησης, Nivea, σε απίστευτα οικονομική τιμή, καθώς η αντιγηραντική κρέμα προσώπου ημέρας κοστίζει μόνο 8,20 ευρώ από 16,40 ευρώ.

Προλάβετε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί και επωφεληθείτε από την απίστευτα οινομική τιμή. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε μέσω των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είτε από το eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ μερικές ακόμη προσφορές, ενώ δείτε πως θα κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από τα καταστήματα ΑΒ.

«Μπαμ» από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Η στρατηγική κίνηση για το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει σε κανένα σπίτι

Έγινε το «μπαμ» από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, ο οποίος προχώρησε σε μια στρατηγική κίνηση, προωθώντας στα ράφια του ένα εξαιρετικό προϊόν της «Μάρκας του Καταναλωτή», που δεν πρέπει να λείπει σε κανένα σπίτι, απαντώντας άμεσα δεύτερη φορά στον Σκλαβενίτη.

Πρόκειται για το Ανώτερης κατηγορίας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το Ανώτερης κατηγορίας Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο θα παραχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Pure Olea από τον Υψηλάντη Βοιωτίας και θα διατίθενται στην τιμή των 3,24 ευρώ το κιλό και 4,24 ευρώ το κιλό για το βιολογικό.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, στην οποία οι καταναλωτές αποφασίζουν τις προδιαγραφές των προϊόντων, οι παραγωγοί θα λάβουν μια σωστή αμοιβή, σταθερή για τρία χρόνια, ανεξάρτητα από τις τιμές δημοπρασίας ή άλλους παράγοντες όπως η ζήτηση, η ποσότητα παραγωγής, τα προβλήματα καλλιέργειας, η διαθεσιμότητα.

Η Pure Olea θα συνεργαστεί με παραγωγούς καταβάλλοντας τους τη συμφωνηθείσα τιμή και διασφαλίζοντας την τήρηση όλων των προδιαγραφών που επιλέχθηκαν από τους καταναλωτές.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά διατίθεται το γάλα της Μάρκας του Καταναλωτή από την ΑΒ Βασιλόπουλος και σε συνεργασία με παραγωγούς της ΘΕΣΓάλα, έχοντας μια πολύ θετική πορεία στο ράφι.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τη δημιουργία του Στραγγιστού Γιαουρτιού των Καταναλωτών, με τις προδιαγραφές να διαμορφώνονται αποκλειστικά από τους καταναλωτές.

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξαγωγές

Οι εξαγωγές αποτελούν το επόμενο βήμα, καθώς αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται επαφές και με αγορές του εξωτερικού όπου τρέχει η πρωτοβουλία της «Μάρκας του Καταναλωτή» όπως η Γερμανία και η Γαλλία για τη διάθεση των ελαιολάδων.

Τα μηνύματα είναι μέχρι στιγμής θετικά καθώς η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των δύο ελαιόλαδων, καθώς και η υψηλή τους ποιότητα αποτελούν τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Επαφές πραγματοποιούνται και με τις ελληνικές κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών με στόχο την εξαγωγή των παραπάνω προϊόντων.

Το ελαιόλαδο της «Μάρκας του Καταναλωτή» προέρχεται από 100% ελληνικούς παραδοσιακούς ελαιώνες, είναι εξαιρετικό Παρθένο, ανώτερης κατηγορίας, με πιστοποιημένη οξύτητα ≤ 0,4% ή/και ισχυρισμούς υγείας από Πανεπιστήμιο ή/και εξειδικευμένο εργαστήριο.

Κατά τη συγκομιδή των καρπών γίνεται τοποθέτηση τους σε ανοιχτά τελάρα που ευνοούν την συντήρηση της ποιότητας τους έως την εξαγωγή του ελαιόλαδου, προστατεύοντας άριστα τα οργανοληπτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά τους.

Η εξαγωγή γίνεται εν ψυχρώ σε διφασικό σύστημα (αποκαλούμενο και οικολογικό) για ανώτερη ποιότητα, λιγότερα απόβλητα, προστασία του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Επιπλεόν, το ελαιόλαδο έχει φιλτραριστεί ώστε να διατηρούνται άθικτα όλα τα χαρακτηριστικά και η θρεπτική του αξία, αποκτώντας μεγαλύτερη σταθερότητα στον χρόνο.

Τέλος, 0,05€/λίτρο προστέθηκαν για την στήριξη ελαιοπαραγωγών σε δυσκολία και την στήριξη νέων αγροτών.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα της Μάρκας του Καταναλωτή

Τα προϊόντα της Μάρκας του Καταναλωτή δημιουργούνται για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών βάσει κριτηρίων διαφάνειας, ισότητας, εκπαίδευσης, δεοντολογίας, σεβασμού, δέσμευσης και ευθύνης.

Πρόκειται για μια ιδέα που ξεκίνησε από τη Γαλλία, όπου η αντίστοιχη μάρκα του καταναλωτή είναι σήμερα το πιο πετυχημένο μοντέλο στον αγροδιατροφικό τομέα τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι πωλήσεις γάλακτος φτάνουν το 1 εκατομμύριο μπουκάλια την εβδομάδα περίπου, ενώ η Μάρκα του Καταναλωτή εμφανίζει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, «τρέχοντας» με ρυθμούς της τάξης του 28%.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share