Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κίνηση ματ από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Διαβάστε τι συμβαίνει

29 Οκτωβρίου 2020 12:51
Κίνηση ματ από τον ΑΒ Βασιλόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κίνηση ματ για καλό σκοπό προχωράνε τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τον Τομέα Καλλυντικών της Henkel Hellas, υποστηρίζοντας το έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ, για την κάλυψη των θεραπειών για τα παιδιά με αναπηρία.

Κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και στήριξη, αφού καθημερινά πρέπει να προσπαθήσουν παραπάνω και να είναι γενναία, για να παίξουν, να εκφραστούν και να ζήσουν κανονικά σαν παιδιά.

Με αίσθημα ευθύνης, ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντάς τους 600 θεραπείες αποκατάστασης!

Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας, ενισχύουν ουσιαστικά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για την κάλυψη των αναγκαίων θεραπειών των παιδιών με αναπηρία, με στόχο να χαρίσουν χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς ήρωες!

Παράλληλα, όπως αναφέρει κοινή ανακοίνωση των δυο εταιριών, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel σε μοναδικές προσφορές έως -50%!

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και να γίνετε κι εσείς οικονομικοί υιοθέτες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://elepap.gr, επίσης διαβάστε πως θα κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Έκτακτη ανακοίνωση από ΑΒ Βασιλόπουλος για κατάστημα του!

Έκτακτη ανακοίνωση της ΑΒ Βασιλόπουλος σχετικά με κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ! Τι αλλάζει;

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

"Το ΑΒ Ψυχικού, το πρώτο super market της ΑΒ Βασιλόπουλος και σημείο αναφοράς για την ποικιλία, την ποιότητα και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση, γιορτάζει τα 50 του χρόνια και αλλάζει στα πάντα. Γι’ αυτό δεν το αλλάζεις με τίποτα!

Πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει μια νέα ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, γεμάτη φρέσκες ιδέες, καινοτομίες, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ολοκαίνουρια τμήματα που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Και διατηρεί όλα εκείνα που έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών. Τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Εκλεκτά κρεατικά. Τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά. Και, βέβαια, τα αλλαντικά και τα τυριά.

Για ό,τι θέλεις να είσαι, στο ανακαινισμένο ΑΒ Ψυχικού, το πιο «φρέσκο» ιστορικό κατάστημα της ΑΒ, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τα καθημερινά σου ψώνια."

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Χαμός με ΑΒ Βασιλόπουλος και Booking: Κερδίστε επιστροφή χρημάτων εύκολα και απλά

Σοκάρουν με την κίνησή τους τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Ρίγη συγκίνησης

Σοκάρουν με την τελευταία τους κίνηση τα ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εταιρεία να προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την τελευταία της ανακοίνωση, που έδειξε ξανά την κοινωνική της ευαισθητοποίηση, λίγο μετά την απόφαση που έβαλε «βόμβα» στην αγορά.

Συγκεκριμένα, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι και πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος «γεμίσανε ξανά τα "Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων", με ό,τι μπορούσε ο καθένας». Το αποτέλεσμα είναι 43,4 τόνοι τυποποιημένων τροφίμων.

Η ΑΒ διέθεσε επιπλέον 33,86 τόνους τυποποιημένων τροφίμων, αξίας 50.000 ευρώ, στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 ακόμη συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα, μέσα από την εταιρική συνεισφορά ωφελήθηκαν 15.000 άτομα μέσα από 40 ΜΚΟ στην Αθήνα, 5.500 άτομα σε 15 φορείς στη Θεσσαλονίκη, 3.500 άτομα μέσα από 10 ιδρύματα στη Θεσσαλία και 2.000 άτομα στη Δράμα.

Επίσης, η ΑΒ Βασιλόπουλος ανανέωσε το «ραντεβού» της για για την 11η Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, το 2021.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share