Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πελάτες προσοχή: Πανικός στα καταστήματα Lidl από σήμερα 29/10 - Έσκασε η είδηση

Σας αφορά όλους!

29 Οκτωβρίου 2020 07:25
Πελάτες προσοχή: Πανικός στα καταστήματα Lidl από σήμερα 29/10 - Έσκασε η είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να αγοράσετε αναγκαία τρόφιμα στη μισή τιμή; Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl έκανε μια ανακοίνωση, η οποία χαροποιεί αρκετό κόσμο και σίγουρα σας αφορά όλους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και από σήμερα 29/10 ξεκινάει ένα τριήμερο προσφορών. Ο κάθε πελάτης μπορεί να βρει φρούτα, λαχανικά, κρεατικά αλλά και άλλα διάφορα προϊόντα σε σούπερ τιμές. Εκτός όμως, από το 3ήμερο προσφορών, δείτε εδώ μια καταγγελία ενός πρώην υπαλλήλου.

Μπείτε εδώ και δείτε το φυλλάδιο των προσφορών.

Lidl: Σοκ στην αγορά - Αυτοί είναι οι μισθοί των εργαζομένων τους

Επιχειρησιακή σύμβαση υπέγραψαν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα σουπερ μάρκετ Lidl στην οποία καθορίζονται τόσο οι μισθοί τους όσο και επιδόματαπριμ που αυτοί θα λαμβάνουν. Ωστόσο, τεράστια ανακατωσούρα έφερε η νέα ανακοίνωση των Lidl.

Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση, η οποία έχει ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2020 μέχρι τέλος του έτους, οι μισθοί όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα, για τους πωλητές των καταστημάτων ξεκινούν από τα 1.119 ευρώ μεικτά και φτάνουν μέχρι και τα 1.504 ευρώ μεικτά, ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας.

Οσον αφορά τους πωλητές που απασχολούνται με 6ωρη εργασία, οι μισθοί διαμορφώνονται σε 836,58 ευρώ μεικτά και φτάνουν μέχρι τα 1.125 ευρώ μεικτά.

Επίσης, στην επιχειρησιακή σύμβαση προβλέπεται πριμ ύψους 30 ευρώ για κάθε εντοπισμό κλοπής που σημειώνεται στα καταστήματα και τις αποθήκες της εταιρείας.

Επιπλέον, σε όλους τους εργαζόμενους η αλυσίδα θα χορηγεί διατακτικές τροφίμων για Χριστούγεννα και Πάσχα ύψους 240 ευρώ στους εργαζόμενους 8ωρης απασχόλησης, ποσού 180 ευρώ στους εργαζόμενους 6ωρης απασχόλησης και ποσού 120 ευρώ στους εργαζόμενους 4ωρης απασχόλησης.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα των μισθών:

Τα Lidl Hellas, μέσα από την επίσημη σελίδα του Facebook, έκαναν μια ανάρτηση ενημερώνοντας τους πελάτες τους για τη νέα δυνατότητα του Lidl Plus! Το συγκεκριμένο βίντεο που ήταν μέρος της ανάρτησης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους followers, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που χάρηκαν για την κίνηση αυτή αλλά υπήρξαν και κάποιοι που βιάστηκαν να κακολογήσουν...

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share