Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Έκτακτη ανακοίνωση από ΑΒ Βασιλόπουλος για κατάστημα του!

Τι συνέβη;

27 Οκτωβρίου 2020 11:22
Έκτακτη ανακοίνωση από ΑΒ Βασιλόπουλος για κατάστημα του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκτακτη ανακοίνωση της ΑΒ Βασιλόπουλος σχετικά με κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ! Τι αλλάζει;

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

"Το ΑΒ Ψυχικού, το πρώτο super market της ΑΒ Βασιλόπουλος και σημείο αναφοράς για την ποικιλία, την ποιότητα και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση, γιορτάζει τα 50 του χρόνια και αλλάζει στα πάντα. Γι’ αυτό δεν το αλλάζεις με τίποτα!

Πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει μια νέα ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, γεμάτη φρέσκες ιδέες, καινοτομίες, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ολοκαίνουρια τμήματα που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Και διατηρεί όλα εκείνα που έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών. Τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Εκλεκτά κρεατικά. Τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά. Και, βέβαια, τα αλλαντικά και τα τυριά.

Έκτακτη ανακοίνωση από ΑΒ Βασιλόπουλος

Για ό,τι θέλεις να είσαι, στο ανακαινισμένο ΑΒ Ψυχικού, το πιο «φρέσκο» ιστορικό κατάστημα της ΑΒ, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τα καθημερινά σου ψώνια."

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Χαμός με ΑΒ Βασιλόπουλος και Booking: Κερδίστε επιστροφή χρημάτων εύκολα και απλά

Σοκάρουν με την κίνησή τους τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Ρίγη συγκίνησης

Σοκάρουν με την τελευταία τους κίνηση τα ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εταιρεία να προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την τελευταία της ανακοίνωση, που έδειξε ξανά την κοινωνική της ευαισθητοποίηση, λίγο μετά την απόφαση που έβαλε «βόμβα» στην αγορά.

Συγκεκριμένα, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι και πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος «γεμίσανε ξανά τα "Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων", με ό,τι μπορούσε ο καθένας». Το αποτέλεσμα είναι 43,4 τόνοι τυποποιημένων τροφίμων.

Η ΑΒ διέθεσε επιπλέον 33,86 τόνους τυποποιημένων τροφίμων, αξίας 50.000 ευρώ, στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 ακόμη συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα, μέσα από την εταιρική συνεισφορά ωφελήθηκαν 15.000 άτομα μέσα από 40 ΜΚΟ στην Αθήνα, 5.500 άτομα σε 15 φορείς στη Θεσσαλονίκη, 3.500 άτομα μέσα από 10 ιδρύματα στη Θεσσαλία και 2.000 άτομα στη Δράμα.

ΑΒ Βασιλόπουλος συγκίνηση

Επίσης, η ΑΒ Βασιλόπουλος ανανέωσε το «ραντεβού» της για για την 11η Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, το 2021.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share