Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Πανζουρλισμός σε όλα τα καταστήματα Lidl - Έσκασε η είδηση

Τι συμβαίνει;

19 Οκτωβρίου 2020 07:05
Πανζουρλισμός σε όλα τα καταστήματα Lidl - Έσκασε η είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Lidl μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο διαδίκτυο έκαναν μια ανακοίνωση, η οποία αφορά όλους τους πελάτες. Από σήμερα, Δευτέρα 19/10, θα ξεκινήσουν οι προσφορές της νέας εβδομάδας. Μην τις χάσετε!

Η αλυσίδα, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και από σήμερα θα έχουν μειωμένες τιμές σε αρκετά από τα προϊόντα τους. Όπως τρόφιμα, προϊόντα προσωπική υγιεινής, αλλά και καθαριστικά.

Οι προσφορές είναι super και ισχύουν έως και την Κυριακή 25/10. Δεν πρέπει να τις χάσετε! Μπείτε εδώ και δείτε αναλυτικά. Εκτός όμως, από τις προσφορές, δείτε εδώ ποια βιομηχανία παρασκευάζει τα κρέατα του Lidl.

προσφορές στα Lidl

«Χαστούκι» στα Lidl: Ποια είναι τα ρωσικά σούπερ μάρκετ «Mere» που έρχονται στην Ελλάδα - Τιμές-σοκ!

«Χαστούκι» αναμένεται στα Lidl καθώς είναι αρκετά πιθανό ένας μεγάλος ανταγωνιστής τους τα ρωσικά σούπερ μάρκετ «Mere» να έρθουν και στην Ελλάδα με τιμές-σοκ. Ενώ, χαμός έγινε σε κατάστημα Lidl, με τους πελάτες να περιμένουν ώρες μέχρι να ανοίξουν.

Οι περιοχές με οικονομική κρίση είναι το… φόρτε της MERE, η οποία προβάλλει ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τις χαμηλές τιμές της. Όπως υποστηρίζει, για τα συμβατικά προϊόντα οι τιμές είναι 20% χαμηλότερες, ενώ για τα πανεθνικά brands έως και 50%.

Πως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; Μέσω της άμεσης συνεργασίας με τους παραγωγούς και της αυστηρής πολιτικής διαχείρισης κόστους, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία. Σε μια καινοτομία της προμηθευτικής διαδικασίας, η MERE συνάπτει συμφωνίες που προϋποθέτουν ότι οι προμηθευτές υποχρεούνται να πάρουν πίσω το 100% των μη πωληθέντων προϊόντων και να παραδίδουν οι ίδιοι ή τρίτοι τα προϊόντα σε κάθε κατάστημα με δικά τους έξοδα.

Σούπερ μάρκετ Lidl και Μere

Η ρωσική αλυσίδα δραστηριοποιείται μέχρι στιγμής σε 10 χώρες και αυτό που ξέρουμε για την Ελλάδα είναι ότι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την ενοικίαση ακινήτων σε όλες τις πόλεις με πληθυσμό πάνω από 25.000, αλλά και για την εξεύρεση προσωπικού.

Απομένει να φανεί αν η αγορά στο ελληνικό λιανεμπόριο χωράει και άλλο ξένο brand πέραν του Lidl που διατηρεί την πρωτοκαθεδρία έχοντας αποδείξει ότι διαθέτει πιστό κοινό, άκρως ικανοποιημένο από την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων του.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share